"Ne most udvarolj! " Miért mondják ezt a tanárok?
tök mindegy, hogy fiúnak vagy lánynak mondják, tök mindegy az is, hogy általánosban vagy középiskolában, előszeretettel használják ezt a felszólítást a tanárok, ha két ellenkező nemű BARÁT beszélget órán. oké, szóljanak ránk, hogy ne beszélgessünk, vagy ültessenek el, vagy nem tudom, de ez a mondat akkor is eléggé megalázó a sok gyerekes osztálytárs előtt, akik rögtön kinevetnek és kombinálni kezdenek...
vagy ennyire hihetetlen, hogy mindenféle "udvarlás" nélkül beszélget egy fiú és egy lány?
én 18 elmúltam, és még mindig ezzel a mondattal találkozom szembe néha.
amúgy lány vagyok.
hát amúgy sem ez volt a kérdés...
amúgy, miért írsz ide, ha nem tudsz normálisan válaszolni?
ha ennyire figyeltél az órákon, akkor a szövegértést is el kéne tudnod sajátítani...
,,eléggé megalázó"
Ennyi. Azt gondolja a diplomájával, hogy majd szarul érzed magad és ezért majd máskor nem beszélsz órán
de ez a mondat akkor is eléggé megalázó a sok gyerekes osztálytárs előtt, akik rögtön kinevetnek és kombinálni kezdenek...
Nem járnál így, ha nem beszélnél. Erre válaszoltam galambom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!