Ezért kirúghatnak egy tanárt?
Az, hogy ott van a füzetben a válasz, nem azt jelenti hogy nem kell azokat megtanulni. Vagy engedi hogy puskázzatok? Mert az úgy más tészta.
Nálunk is előre megvolt adva minden kérdés, és válasz, de azokat meg is kellett tanulnunk, puskázásért 1-es járt.
Ez nem összefoglalás. Az összefoglaláskor mi átismételjük az eddig tanultakat. A tanár elmagyarázza azokat a részeket, amit nem értünk teljesen. Esetleg közösen megcsinálunk egy feladatlapot. Annyit mondhat még, hogy milyen téma lesz többségben a feladatokban, de semmi konkrétumot.
Viszont általánosban nekem is volt hasonló tanárom. Sosem tanultunk könyvből, mindig lediktált kb. 20 kérdést válasszal vagy adott 1-2 oldal szöveget és azt kellett megtanulnunk, de ezen belül bármit kérdezhetett azt nem mondta meg előre. Így is volt, aki megbukott.....hát, erre nem tudok mit mondani:)
Szerintem ilyesmiért nem rugják ki. Mondjuk nálunk kiakartak rúgni egy tanárt mert túl szigorú volt az érettségin..., de nem tették meg. Szerintem csak szólnak neki, hogy ezt nem így kéne. Viszont szerintem így jobban meg lehet tanulni az anyagot, több is megmarad mint mikor 30-40 oldalt kell olvasgatni a tankönyvekben. Nehogy elfecsegd valakinek!:) Ennek örülni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!