Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezért kirúghatnak egy tanárt?

Ezért kirúghatnak egy tanárt?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy iskola és egy tanár. A tanár MINDEN TZ előtti órán megadja a kérdéseket és a válaszokat is! Mondta hogy ez ne reklámozzuk. Engem az érdekelne ha ez mondjuk igazgató/igazgatóhelyettes fülébe jutna kirúghatnák? Vagy csak ejnye ilyet még1x ne? Csak értelmes válaszokat. :)

2014. márc. 9. 10:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
már háromszor olvasom el a fentebb látható kérdésem de nem látom benne azt hogy be akarom "köpni" Egy sima kérdésre egy sima választ vártam de hülyék mindenhol vannak...
2014. márc. 9. 13:44
 12/16 A kérdező kommentje:
mellesleg amíg nem ez a tanár tanított minket kb a legrosszabb tanuló is minimum 4es volt amióta ez van azóta majdnem mindenki úgy van vele hogy minek tanuljon ott a füzetbe a válasz. tehát nem kell mindent megtanulni mint régen csak egy egy mondatot, szót..
2014. márc. 9. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ott van a füzetben a válasz, nem azt jelenti hogy nem kell azokat megtanulni. Vagy engedi hogy puskázzatok? Mert az úgy más tészta.

Nálunk is előre megvolt adva minden kérdés, és válasz, de azokat meg is kellett tanulnunk, puskázásért 1-es járt.

2014. márc. 9. 14:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Szóval a tisztán látás kedvéért, annyi a szitu hogy amióta meg vannak adva a konkrét kérdések és válaszok azóta sokan úgy vannak vele hogy nem tanulnak hanem doga közbe megnézik a füzetben... de vagy lebuknak vagy nem merik elővenni. És mivel puskázni akartak eleve nem tanultak így elve nem kapnak jó jegyet..
2014. márc. 9. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
hát az meg az ő hülyeségük... nem mernek puskázni vay lebuknak, akkor legközelebbre inkább tanulni kéne nem azt hinni hogy majd akkor most mer puskázni..
2014. márc. 9. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem összefoglalás. Az összefoglaláskor mi átismételjük az eddig tanultakat. A tanár elmagyarázza azokat a részeket, amit nem értünk teljesen. Esetleg közösen megcsinálunk egy feladatlapot. Annyit mondhat még, hogy milyen téma lesz többségben a feladatokban, de semmi konkrétumot.

Viszont általánosban nekem is volt hasonló tanárom. Sosem tanultunk könyvből, mindig lediktált kb. 20 kérdést válasszal vagy adott 1-2 oldal szöveget és azt kellett megtanulnunk, de ezen belül bármit kérdezhetett azt nem mondta meg előre. Így is volt, aki megbukott.....hát, erre nem tudok mit mondani:)

Szerintem ilyesmiért nem rugják ki. Mondjuk nálunk kiakartak rúgni egy tanárt mert túl szigorú volt az érettségin..., de nem tették meg. Szerintem csak szólnak neki, hogy ezt nem így kéne. Viszont szerintem így jobban meg lehet tanulni az anyagot, több is megmarad mint mikor 30-40 oldalt kell olvasgatni a tankönyvekben. Nehogy elfecsegd valakinek!:) Ennek örülni kell:)

2014. márc. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!