Ti köszönnétek egy kiközösített osztálytársnak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 09:49
11/15 anonim válasza:
Ha ő nem bántott engem, akkor persze!
12/15 anonim válasza:
Elsőre azt akartam írni, hogy túl félénk voltam iskolás éveimben, élt bennem a birkaszellem, ezért lehet, hogy nem köszöntem volna. De beugrott, hogy középiskola másodikban jött hozzánk egy srác, akit a többiek kiközösítettek, és csak én barátkoztam vele. Mondjuk azóta sem tudom mi volt vele a bajuk, mert ha szántak volna egy kis időt a megismerésére, akkor megkedvelték volna, mert nagyon rendes gyerek volt.
Most meg érett fejjel és tapasztalatokkal a hátam mögött határozottan azt mondom, hogy már csak azért is köszönnék neki és barátkoznék vele.
13/15 anonim válasza:
én köszönnék, de nálunk van egy viszonylag kiközösítettnek mondható lány, akinek max visszaköszönök ha ő köszön, mert annyira lenéz engem (mindenkinél érettebbnek gondolja magát) hogy meg se éri odamennem hozzá jópofizni
14/15 anonim válasza:
Nehogymá xd még elver engem is Rostás Tonisztark meg Orsós Dzseniferlopez :/ (ez csak vicc, amúgy haverkodnák vele ha kedves)
15/15 anonim válasza:
Igen mivel egy kiközösítettnek nagyon jól esik ha valaki hozzászól,még ha csak köszönésről van is szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!