Mit csináljak, ha már marhára elegem van ebből? Kit pártolnátok?
Szóval volt egy nagy veszekedés a lányok között,így a lányok ketté váltak.Vannak olyanok akiket csak a szépségük érdekel,meg vannak olyanok akik inteligensek és normálisak.
Sajnos a pláza cicák vannak többen.És ők nyaliznak és mindenkit aki jóban volt velem befolyásolták.
Szóval mi voltunk hárman normális akkor is voltak balhék meg ilyesmik,de kibírtuk.De az egyik barátnőmnek (Fanninak) mondtam,hogy őt is befolyásolják,mert amikor egy pláza cicával lógott akkor teljesen meghülyült.De ő nem hitte el amit mondok és ezért egyre bunkóbb volt.
Tesin kosaraztunk és Fanni a másik barátnőmnek (Zoénak) belenyúlt a szemébe vagy mi.Azért reagáltam túl mert szerintem direkt csináltam.Aztán elkezdtem vele kiabálni,hogy beperelem,mert ez testi sértés(,mert tényleg az),meg hogy ezt nem kellett volna,ő meg magyarázott,hogy véletlen volt.És olyan b*romságokat mondott,hogy ezért nincsenek barátam,blabblabla...És kiált.Aztán amikor pihentünk akkor sugdolóztak meg minden.
Azután meg az öltözőben elkezdett velem kiabálni,mint egy őrült(az is) és ütögetni kezdett a tornazsákjával.
Aztán bejött a tanár,hogy maradjunk csendbe,és a tanár ENGEM cseszett le,hogy miért mondtam ilyeneket neki,holott Ő meg ütögetett tiszta erőből.
Mikor a tanár kiment akkor mindenki elkezdett üvöltözni velem,hogy mekkora egy szemét vagyok.Aztán a r*bik vezetője odajött és elkezdett Fanninak ilyeneket mondani,hogy "ő nem tehet semmiről,mert én sértettem meg" és aztán mondták neki hogy üljön át hozzájuk.
Nekem pedig ilyeneket mondtak:
-Még pofára esel egyszer
-Ezért nincsenek barátaid
-B*nkó,szemétláda
Gyorsan felöltöztem és kimentem.Erre a tanár megállítt és elkezdett magyarázni,hogy én milyen h*lye vagyok,meg azt mondta,hogy ÉN kérjek bocsánatot.Én mondtam,hogy nem.
Felmentem a terembe elkezdtem sírni,azért mert mindenki azt hiszi én egy szívtelen d*g vagyok,egy lúzer,és egy gonosz szemétláda.
Akkor feljött Zoé,hogy vele is kiabált Fanni,és hallotta,hogy olyanokról sugdolóztak,hogy:úgy is elűznek minket a suliból,ezt még megbánjuk,és hogy elmondják az ofőnek.
Amikor mentem a lépcsőn ott voltak és olyanokat kiabáltak,hogy "szánalmas l*zer","h*lye d*g",meg hogy "béna r*hadék".Délután szerencsére elmentek valamire szakkörre,de visszajöttek pár percre.Ugye Fanni mellettem ült és nem ült oda kérdezte vki,hogy miért aztán a r*bik "vezetője" elkezdi,hogy "Szerinted?!".
Anyu jött értem és beszélt a tanárral amikor a kabátomért mentem.Anyu egész este mondta,hogy béküljek ki Fannival meg ellenem drukkolt.Én kitálaltam,hogy ő mindig ellenem van és h soha nem nekem ad igazat és erre megsértdött.
És már tudom,hogy az ofő(aki eleve pikkel rám)nagyon durva dolgokat fog mondani.És hogy mindenki megutál.
Nem mehetek el,mert nem engedika szüleim,de én ezt nem bírom tovább.
Mit tegyek?Kit pártolnátok?Baj ha kiállok Zoé mellett?
12/L
Ha biztos vagy benne, hogy Zoét nem tudja elcsábítani úgy a plázacica csapat, mint Fannit, (azaz hűséges barátod marad) akkor természetesen védd meg!
Ja, és egy tesin történt (véletlen vagy szándékos) incidens miatt pereskedni... Csak kinevetnének a szakmabeliek. XD
Te is állj be a R*bik vezetőjéhez és akkor nem lesz gond!
Ezt tudom javasolni.
Te tartod magad intelligensnek? (Igen, jól látod, két "l")
Szerintem egy kisbaba vagy, akinek nem az internetre kéne írogatni a magánéleti problémáit, hanem otthon babázni...
(A "beperellek"-en én is besírtam:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!