A középiskolákban a 11-12. -esek nem szokták lenézni a kisebbeket?
Hülyeség, egyáltalán nem.
Nem nagyképű, inkább annyit mondok hogy lesz*r. Nem szologat be meg semmi, nem foglalkozik veled és ennyi. Emlékszek én is ezt gondoltam anno elsősként. De egyáltalán nem igaz. És pl. Ha előreengedem az ajtóban, 90%uk megköszöni, tehát ennyi azért van majdnem mindben.
Ok nélkül biztosan nem.
Az eszembe sem jutna, hogy piszkáljam őket, meg hasonlók. Az iskolai táborokban meg rendszerint a normálisabb alsóbb évesekkel is össze szoktunk haverkodni, ahogy azt pár éve az idősebbek is tették velünk. Több alsó éves ismerősöm van, akivel gyakran beszélgetek, stb.
De, sokan. De sem akkor, sem most nem tudom megérteni, hogy ez miért jó nekik?
Akik azt írják, hogy ilyennel még nem találkoztak, azok nem tudom, milyen hiperelit iskolákba jártak. A végzősök rendszerint az iskola önjelölt istenségei, az újak pedig azok, akiket még akár csicskáztatni is lehet, de piszkálni mindenféleképpen.
Persze, azért nem mindenki tekint így rájuk, de engem például lenéztek az osztálytársak azért, amiért végzősként is emberként tekintettem a kis hetedikesekre. Pedig aztán magát nagyon elitnek tartó iskolába jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!