Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mitevo legyek? Nem birom.

Mitevo legyek? Nem birom.

Figyelt kérdés

Helo

mint irtam egy hazugsag soran elterjedt h meleg vagyok. (egyaltalan nem igaz)

minnel idosebb vagyok annal rosszabb es rosszabb az eletem. azok alaznak meg egyfolytaban akikben teljes mertekben megbiztam. hogy fogok igy kiallni az egesz iskola ele egy versenyi dij atadasanal? ha mar az ugyeletes fuzetbe odairtak a nevem vegere egy A betut, (dominik nevem) orvosi vizsgalatnal a lanyokat hivtak eloszor. Egyik bunko osztalytarsam bekiabalt h itthagytak egyet (ramcelzott) ott sirok a tanar elott, le se kakkant... Szal nem tudom. Alazat az egesz eletem. Raadasul ugy hogy nem tettem nekik semmi rosszat hogy ezt tegyek velem. :(

Mit tegyek? Otlet?

12/F

2014. febr. 25. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem akik így iselkednek veled,hagyd rájuk, vagy mond meg nekik a magadét, hogy nem tudod,h miért mondják ezt,ezt tök nyugodtan.Amúgy nem érdemes velük foglalkozni,ha látják,h nem érdekel,meg beszólsz te is, akkor leállnak róla. Am. javaslom még valamilyen küzdősportot kezd el tanulni.
2014. febr. 25. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :( nagyon rossz lehet,de szerintem már nem lehet csinálni semmit...esetleg tedd magad,hogy nem érdekel és,hogy viccre veszed,így befejezik talán...

a legjobb megoldás az lenne ha elmennél más suliba,ott nem tudnak semmit rólad és biztos vagyok benne,hogy nem tennék ezt veled...

2014. febr. 25. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Kicsit szedd ossze magad! Azert bantanak, mert sirva fakadsz es hat sajnos a csordaszellem ilyen...

En a helyedben csak belevigyorognek az arcukba es azt mondanam, h nem neked kell bizonyitanom. Szard le oket, ha latja, h idegesit, annal jobban fogja csinalni, de ha nem torodsz veluk, megunjak.

Erosodj meg picit lelkileg, a "felnott vilag" is gonosz tud lenni.

2014. febr. 25. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:
rendben megprobalom. :)
2014. febr. 25. 20:52
 5/7 Beauvoir ***** válasza:

Emelkedj felül a dolgon! Csak azért folytatják mert látják hogyan reagálsz rá. Foglald le magad valamivel, koncentrálj valami másra, ne hagyd hogy ez töltse ki a mindennapjaidat.

Amit csinálnak, az nagyon gyerekes, de gonosz dolog. Ha nagyon bánt a dolog, még ha meg is kell erőltetned magad hozzá, éreztesd velük, hogy amit csinálnak az szánalmas és nem méltóak arra, hogy zokon vedd a sértegetéseiket. Ha vissza is szólsz , ne lássák rajtad, hogy dühös vagy, vagy hogy megbántottak. Esetleg hűvösen szólj vissza valamit.

12 évesen olyan kár ilyesmivel gyötörni magad. Olyanokkal törődj inkább akiknek érdemes adni a véleményére. A díjat pedig vedd át büszkén és mosolyogva, mert azt te nyerted és megérdemled, ne hagyd hogy néhány semmirekellő belerondítson!

2014. febr. 25. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem se törődj velük, ha látják, hogy nem akadsz ki a beszólásokon, nem sírsz a piszkálások miatt, ha nem tudnak megtörni, akkor abba fogják hagyni és valószínűleg más célpontot keresnek. Sok Sikert és Kitartást!
2014. febr. 26. 10:24
 7/7 Taichi26 válasza:

Szia,az velem is ez van csk 1picit máshogy

velem kedves mindenki csak néha kitalálnak a többiek valami hülyeséget pl:hogy meleg vagyok meg transzi meg biszex...

de engem nem érdekel mert tudom h viccelnek .

szerintem játszd meg a hülyét vagy ne vedd őket figyelembe

Ha nagyon nem bírod őket,akkor iratkoz át egy másik iskolába.

És nagyon sajnállak téged rossz lehet neked

12/L

2014. febr. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!