Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan adhatnám ezt az emberek...

Hogyan adhatnám ezt az emberek tudtára?

Figyelt kérdés
Hello! Van egy osztálytársam(lány), aki kitűnő, mint én, és mindenki azt hiszi hkgy ő milyen okos, aztán mikor bezsélgetünk a barátnőimmel, akkor az egyik csaj mindig benyögi, hogy: Barbi...úgyis te kapod az Arany János díjat!! (a mi sulinkan van ez a díj amit ballagáskor a suli legjobbja kap) és közben én sokmal tehetségesebb vagyok, mert tudok énekelni rajzlolni stb. és nagyon okos is vagyok egy csomo mindent tudok, meg kitűnő vagyok. Hogyan adhatnám a barátnőim és a tanáraim tudtára ezeket a dolgokat?

#tehetség #Arany János díj
2014. febr. 24. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Tudod az intelligencia meg a tanulmányi átlag nem függ össze. Nekem te kifejezetten ostobának és éretlennek tűnsz. Meg nagyképűnek, de ez mellékes.
2014. febr. 24. 22:45
 12/15 Horus magnus est ***** válasza:
32%
Az ember a tudásért tanul, és nem díjakért.
2014. febr. 24. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Bár az intelligencia és a tanulmányi eredmény valóban nem ugyanaz, azért elég erős szokott lenni a korreláció a kettő között. Az biztos, hogy a kitartás ész nélkül a valós életben (vagy egy jó kis műszaki képzésen) nem ér túl sokat, de az eszes és lusta gyerekek sem viszik túl sokra, helyette depressziós mid-life-krízises alkeszek lesznek amiért elcseszték az életüket. Lásd fél internet. Ezért utálják a strébereket. A legjobb kombináció a normális kitartás és józan paraszti ész. Persze én továbbra is örülök, hogy a poszterint motiválja a tanulás, bár én rengeteg értelmesebb önfejlesztési elfoglaltságot el tudok képzelni a középiskolás magolás helyett (MOOC-ok, például).
2014. febr. 24. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

figyelj, ha maguktól nem látják, hogy te vagy a jobb, akkor mindegy mit csinálsz, csak hülyének meg irigynek fognak nézni. ha te tényleg jobb vagy, de ők a másikat tartják annak, akkor annak biztos olyan okai vannak, amiket nehéz megérteni. lehet ő kedvesebb, vagy gazdagabb, számtalan igazságtalan oka lehet, ezt meg kell szoknod. az eredményeid magukért beszélnek, és ha kikerülsz a gimiből rájössz, hogy nem az az élet, elfelejted hamar és röhögsz rajta...

ez úgy látszik valami vicc, ugye???

2014. febr. 24. 23:43
 15/15 anonim válasza:
Miért Istenem,miért hogy lehet valaki ilyen beképzelt?
2014. márc. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!