Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan adhatnám ezt az emberek...

Hogyan adhatnám ezt az emberek tudtára?

Figyelt kérdés
Hello! Van egy osztálytársam(lány), aki kitűnő, mint én, és mindenki azt hiszi hkgy ő milyen okos, aztán mikor bezsélgetünk a barátnőimmel, akkor az egyik csaj mindig benyögi, hogy: Barbi...úgyis te kapod az Arany János díjat!! (a mi sulinkan van ez a díj amit ballagáskor a suli legjobbja kap) és közben én sokmal tehetségesebb vagyok, mert tudok énekelni rajzlolni stb. és nagyon okos is vagyok egy csomo mindent tudok, meg kitűnő vagyok. Hogyan adhatnám a barátnőim és a tanáraim tudtára ezeket a dolgokat?

#tehetség #Arany János díj
2014. febr. 24. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Csinálsz egy plakit. Kirakod a sulid minden ajtójára. Felsorolod benne, milyen szuper vagy . Így megtudja mindenki, aki tud olvasni.
2014. febr. 24. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Már meg ne haragudj ,de stréberségből versenyezni,ez manapság divat lett vagy mi?!Mert az én időmben még eléggé cinkes volt,hihetetlen...
2014. febr. 24. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

ma 20:45

Ez nem stréberség :))

Ma a fiatalok azt tanulják, bízzál önmagadban te vagy a legjobb és akkor eléred az álmaidat. A kérdezőnek van önbizalma rendesen.

2014. febr. 24. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Te egy burokgyerek vagy, aki a bölcsességtől a lehető legtávolabb van. Írni egyáltalán nem tudsz, így vagy kitűnő, még a sulidat is lejáratod. Aki valóban sokat tud, annak nem kell reklámkampányt indítania.
2014. febr. 24. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Beszarok. :D
2014. febr. 24. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha annyira okos vagy, akkor menj el tanulmányi versenyekre, ha ott elérsz valami komoly eredményt, akkor mindenki meg fogja tudni, hogy okos vagy.

De az ilyen versenyeken kevés az önbizalom, tudás is kell mellé.

2014. febr. 24. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Én örülök, hogy a poszterin ilyen kis okos (bár a tudása gyakorlatilag használhatatlan), de nyilván többre fogja vinni, mint aki még ennyit sem tud. Viszont nem értem, hogy miért nem veszi kicsit kompetitívebbre a dolgokat. Nem beszélni kell, hanem cselekedni. Ha bizonyítani akar, akkor ott vannak az országos és nemzetközi diákversenyek.
2014. febr. 24. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 Aztán láttuk, hogy a sok hülye f@ sz mire vitte, mert cink volt...
2014. febr. 24. 21:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Rengetef versenyre járok. Pl hoknap fogok menni egy országos angolra. Levelezős versenyből jelenleg 12-őt csinálok.
2014. febr. 24. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy te okos csak egy nagyképű irigy általános iskolás, aki nem bírja elviselni, ha a másik jobb nála. Foglalkozz inkább a saját dolgaiddal és ne a másikéval, mert felnőtt korodra még nagyobb vamzer lesz belőled.
2014. febr. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!