Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan főiskolai vagy...

Van olyan főiskolai vagy egyetemi "diák" akinek általános iskolában a jegyei nem kitűnők voltak, hanem 3-as,4-es?

Figyelt kérdés

3-as,4-es vagyok,de fősulira szeretnék menni.

lehetséges?

2014. febr. 18. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én például. Gimiben is ilyesmi volt a bizonyítványom, de az érettségim nagyon jól sikerült így felvettek.
2014. febr. 18. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam szín jeles, gimiben volt pár hármasom is. Az egyetemen sem kell mindent tudni, csak annyit mint az oktatók.
2014. febr. 18. 23:15
 3/12 anonim válasza:
100%

Èn én !!!!!!! 3-4es 4es erettsegi ---koltsegteriteses...

4.es vagyok egyetemen remelem vegzek iden ;)

De egyetemen 2-3as :D nemgaz menni fog probald meg !!!!!

2014. febr. 18. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Igen, lehetséges.

Mellesleg én olyanról is tudok, aki éveken át színkitűnő volt, az iskola egekig magasztalt büszkesége, aztán mégsem vették fel egyetemre.

2014. febr. 18. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenből 2-3as voltam, most a bme-n fogok végezni. Középsuliban nem tanultam mert nem láttam értelmét annak a tanulásnak. Viszont itt éjjel-nappal tanulni kell!
2014. febr. 18. 23:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyetemen sem kell mindent tudni, csak annyit mint az oktatók."...a kettesért :D

Amúgy ahogy írták, nagyon sok forgatókönyv van, függ attól is ki mennyire céltudatos, kinek mik a tervei, milyenek a visszajelzések.

Egyrészt, egyetem és egyetem között meg fősuli és fősuli között is van különbség. Van ahol kb 3-as szint elég és fel is vesznek, de van ahova majdnem maximális pontszám kell. De tény hogy van aki egyetemen lustul el, vagy rájön hogy nem is ezt akarja és csak bukdácsol, meg van aki pont fordítva van ezzel.

2014. febr. 19. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én. 3-4 átlag, 3-4 érettségi, első év költségtérítés ott pedig annyit és annyira jól tanulni, hogy átkerülni államira és ösztöndíjat kapni :) Nekem sikerült. Ráadásul nem fősulin hanem egyetemen vagyok.
2014. febr. 19. 11:51
 8/12 anonim válasza:
100%

Általánosban és középiskolában is végig hármas négyes voltam. Tudtam, hogy a felvételimhez a matekot és az infót duplázom, így a többi nem is nagyon érdekelt, mind a kettőből sikerült az érettségim 7x%-r,a így simán felvettek mérnöki szakra, amit 1 félév csúszással végeztem el.

Mondjuk az nem mindegy, hogy tanulással vagy 3as 4es vagy úgy hogy csak elolvasod egyszer, kétszer.

2014. febr. 19. 15:24
 9/12 A kérdező kommentje:
óóóóó dejóóó köszönöm.:)
2014. febr. 19. 19:51
 10/12 A kérdező kommentje:
ha a fősulit elvégzem lehetek tanár?ált.isk.
2014. febr. 19. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!