Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak vele?

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliba kb 18éves és 9.-es.Tehát évfolyamtársam.Egyszer jött felfelé a lépcsőn hangosan üvöltözve én pedig mentem pont arra és ránéztem ahogy jött felfelé.Aztán elkezdett dumálni hogy mit nézel?Mindjárt utánadmegyek azt szétverlek.Otthagytam.

És azóta valahányszor találkozunk (általában tesi után a sportcsarnokból megyünk felfelé és haverjai miatt mindig ott áll)szólogat hogy mit nézel?Szétverlek.Meg egyszer már utánam is jött meglökött meg mintha megakarna ütni csak pont jött a tanár.Mit csináljak vele?Hogyan védjem meg magam?Főleg azért szólogat, mert kondizik és van egy kis izma, én meg vékonyabb vagyok (de ne azt gondoljátok hogy kis mitugrász pálcikaember).Tehát megtudnám magam védeni, mert krav magáztam 2évig+tesómmal otthon boxolunk, de azért valahogy mégis van bennem egy kis félsz.

2014. febr. 17. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
valami gyógypedagógiai intézménybe jártok? hihetetlen egyszóval,hogy az erőszak ennyire mérvadó nektek...
2014. febr. 17. 18:08
 2/3 SUSANNA10 válasza:
Próbáld elkerülni, és hogyha már nagyon elfajul a helyzet,(durvákat mond stb.) akkor mindenképp szólj egy felnőttnek!
2014. febr. 18. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én orrba gyűrném, mint paraszt az ökrét.
2014. márc. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!