Miért van az, hogy a tanárok a jó tanulókra azt hiszik hogy tökéletesek? (Bővebben lent)
Kitűnő tanuló vagyok és szinte nem csinálhatok semmit, nem lehet rossz napom/kedvem, nem lehet hangulatingadozásom, nem beszélhetek, nem ihatok (órán), nem telefonozhatok stb.
Persze nyilván nem szeretnék telózni mert tudom, hogy nem lehet, de itt van néhány példa:
Tz vesztettem 5 pontot (de 5-ös lett és bőven a ponthatáron belül+nem voltam ott összefoglaláson) és a tanár mindjárt azzal jön, hogy nem tanulok, linkelek, megváltozok stb.
Soha nem szoktam másokkal beszélgetni órán ám most igen (fontos volt egy osztálytársamnak magyaráztam mert a tanár nem mondta el normálisan) és egyből a szaktanárival jött (szerencsére nem kaptam), míg mások leveleznek, beszélgetnek, facebookoznak stb.
És még van néhány ahol vmit csinálok egyből leszidnak mások (osztálytársaim) egész órán mindig azt csinálják.
Lány vagyok és enyhén lázadós míg nagytesóm sosem csinált semmi szóval hozzá is hasonlítgatnak. Nem vagyok rossz vagy ilyesmi de türelmetlen temperamentumos vagyok (könnyen felhúzom magam az osztály lassúságán és unatkozni kezdek meg rajzolni beszélgetni) persze alap dolgokkal nincs bajom de mindig az én fejemet szedik le + tini vagyok nem lehetek tökéletes.
Miért gondolják ezt a tanárok?
Mit csináljak?
Mi a véleményetek?
Velem van a baj mit változtassak vagy a tanárokkal?
Hogyan lépjek ki a "jókislány" szerepből?
Nem akarok az lenni mármint nem lázadni akarok de néha én is szeretném azt csinálni amit ők. Ha nekik lehet nekem miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!