Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyesek...

Miért van az, hogy egyesek olyan tökéletesek, én meg kb. egy semmi vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig szépek, mindig jól áll a hajuk/sminkjük (nem a plázacicás változatra gondolok), van rendes társadalmi életük stb.stb. Nekem meg olyan ruháim vannak, amik java részét nem is szeretem, és sose tudom magam úgy 'megcsinálni', hogy tetszetősen nézzek ki magam számára. Az meg pláne, hogy egyáltalán nem vagyok az a bulizós típus, bár ezt egy részről nem is bánom, viszont barátaim akad pár, de azok is felszínesek.. Eléggé zárkózott, csendes, bizalmatlan ember vagyok, 17 éves lány létemre.. Ráadásul nem is tudom mit kezdjek magammal, milyen faktot válasszak, hova menjen tovább, az angol nyelvvizsgának, előrehozott érettséginek is neki kellene kezdenem már.
2013. szept. 27. 21:39
 1/1 Mr.Cs ***** válasza:

Szia. Nem is tudom hogy hol kezdjem vagy hogy mit is írjak.

Például: Ne máshoz igazodj légy önmagad.

Biztos szép vagy csak lehet nem magadnak, ez lehet nem nagy baj. Írtad hogy zárkózott vagy és nem az a bulizós típus.

Valakinek ez bejöhet, pl nekem de ezzel nem akarok semmire célozni csak tudom hogy vannak olyanok akiknek ez bejön.

A tanulásnál természetes hogy el kell kezdened.

Én jelenleg 16 éves vagyok de ez az utolsó évem és egy szakma a kezemben(kőműves) és én utána rakom le az érettségit, és majd tovább. Azt egyenlőre én sem tudom.

Hova menj tovább? Hát ezt tényleg magadnak kell eldöntened, mit is szeretsz, szeretnél a közeljövőben.

Amit meg ér egy kis tanulás.:)

Egyenlőre ennyit tudok írni.

És sose mond magadra hogy semmi vagy!!!:) Fel a fejjel :)

16/F

2013. szept. 29. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!