Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen lenne egy jó osztályközö...

Ilyen lenne egy jó osztályközösség? Ilyen lenne egy jó ofő?

Figyelt kérdés

Összesen 24-en vagyunk az osztályba.És 9 lány van.Abból 2 fajta:

-a normálisak

-és azok akiket csak a szépségük,és mások bántása érdeklik őket

Én normális vagyok.Ez az egész úgy volt,hogy összevesztem egy csajjal és az volt,hogy akit jobb fejnek találtak annak az oldalára álltak.Mellettem csak a 2 barátnőm állt.Aztán sorra csesznek ki velünk:mindenkit behálóznak.Mert volt 2 normális csaj,őket is meghülyítette.És minden tanárt is.Az ofő intőt akart adni mert beszoltam nekik.Azóta az ofő pikkkel mind a 3-munkra.Az ofő nem veszi észre,hogy,mi mindig külön vagyunk.Az ofőnk azt hiszi hogy mi vagyunk a rosszak,ők meg a földre szállt angyalok.Hol ott ez fordítva vab.A szüleinknek meg kamu dolgokat mond rólunk pl.:hogy mi szekáljuk őket.Meg a tanár az egyik nem aditt meg egy csomó pontot és ezért lehúzta a félévemet.És a tanár állandóan megaláz minket.Ezek a lányok meg mindenkit megutáltatttak velünk (pletykák,miattam megy el vki a suliból,hazugságok az osztályfőnöknek,lekenyerezés ugyhogy csokit osztanak).Plusz még nyaliznak a tanároknak.Ja és a fiúkat felbérelték,hogy dobáljanak jéggel.És az ofő mondta hogy ha mi elmennénk jó lenne az osztály.De ga feltűnt volna neki azok a hülyék szekálnak minket.És még sokakat ellenünk fordítottak,bunkók velünk.De ha mi csinálunk vmit akkor intő,ha meg ők akkir "ejnye-benje".

Ilyen lenne egy jó osztály?Mit tegyünk?

2014. febr. 12. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden valóban úgy van, ahogy elmondod, akkor válts sulit. Egyébként ha bizonyítható, hogy azért húzott le félévkor a tanár, mert pikkel rád, akkor égbekiálltó botrányt lehet ebből csapni, de bizonyítani kell, hogy nem fair módon bírálták el a dolgozataid/feleleteid. Valaki hozzáértőt kéne megkérdezni. Nincs olyan tanár a közeledben (Iskolapszichológus? Nem tudom, ő tehet-e valamit az ügyben, de elvielg ő pártatlan.), akivel nem vagy rosszban? Sulipszichivel azért is megérné beszélni, nem-e esetleg te látod rosszul a helyzetet. A tinik hajlamosak minden felnagyítani. Korral jár.
2014. febr. 12. 19:07
 2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Jól írta az előző, fordulj valaki pártatlanhoz. Próbálkozz az igazgatóval, talán Ő tudna segíteni.
2014. febr. 13. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok.Inkább nem szólok a dirinek,mert az anyám a suliban dolgozik.
2014. febr. 14. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem álts sulit,én is azt tenném...
2014. febr. 21. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!