Ilyen lenne egy jó osztályközösség? Ilyen lenne egy jó ofő?
Összesen 24-en vagyunk az osztályba.És 9 lány van.Abból 2 fajta:
-a normálisak
-és azok akiket csak a szépségük,és mások bántása érdeklik őket
Én normális vagyok.Ez az egész úgy volt,hogy összevesztem egy csajjal és az volt,hogy akit jobb fejnek találtak annak az oldalára álltak.Mellettem csak a 2 barátnőm állt.Aztán sorra csesznek ki velünk:mindenkit behálóznak.Mert volt 2 normális csaj,őket is meghülyítette.És minden tanárt is.Az ofő intőt akart adni mert beszoltam nekik.Azóta az ofő pikkkel mind a 3-munkra.Az ofő nem veszi észre,hogy,mi mindig külön vagyunk.Az ofőnk azt hiszi hogy mi vagyunk a rosszak,ők meg a földre szállt angyalok.Hol ott ez fordítva vab.A szüleinknek meg kamu dolgokat mond rólunk pl.:hogy mi szekáljuk őket.Meg a tanár az egyik nem aditt meg egy csomó pontot és ezért lehúzta a félévemet.És a tanár állandóan megaláz minket.Ezek a lányok meg mindenkit megutáltatttak velünk (pletykák,miattam megy el vki a suliból,hazugságok az osztályfőnöknek,lekenyerezés ugyhogy csokit osztanak).Plusz még nyaliznak a tanároknak.Ja és a fiúkat felbérelték,hogy dobáljanak jéggel.És az ofő mondta hogy ha mi elmennénk jó lenne az osztály.De ga feltűnt volna neki azok a hülyék szekálnak minket.És még sokakat ellenünk fordítottak,bunkók velünk.De ha mi csinálunk vmit akkor intő,ha meg ők akkir "ejnye-benje".
Ilyen lenne egy jó osztály?Mit tegyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!