Mit tegyek? Mit csináljak, hogy fejezzék be? Hogyan álljak bosszút?
A suliban az osztálytársaim mindig piszkálnak, soha nem hagynak békén.Tegnap is összekapszálták a tolltartóm. Ez mind 1 fiúnak az ötletei.
14,5F
Mit jelent az, hogy "összekapszálni"??? :o
Amúgy bosszút ne állj, mert az kicsinyes, de azért kérdezd már meg tőlük, hogy mi a bajuk!?
odamész hozzá szép lassan. Közben folyamatosan a szemébe nézel. Megállsz előtte és kiegyensúlyozott hangon, lassan ezt mondod neki:
- ha még egyszer cseszekszel velem, letépem a fejedet és feldugom a seggedbe.
Fontos: Folyamatosan a szemébe nézel, semmi hirtelen mozdulat!
Miután elmondtad szépen hátat fordítasz és eljössz onnan. Bármit szól hozzád, ne szólj vissza, csak sétálj el.
Üdv nálunk. Én túléltem ezt. Nem vágtam vissza, visszavágtam mindegy volt mert ugyanaz volt a helyzet. Utánna megsebesültem, megijedtem, sírtam és utánna nevettem. Fájt, de hamar elmúlt. Èszrevették hogy érzek és hogy illékony, érzelmes vagyok és már nem bántanak. A kis családom szinte. Mindig így lesz.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!