Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom nyomul rám. Miért...

A tanárom nyomul rám. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Teniszre járok és lány vagyok(14 éves).A tanárom olyan 20-30 éves és nagyon nyomul rám.Mindig nevet meg közelit felém.Mikor az izémhez fogtam véletlen a labdát akkor ott felizgult meg nevetgél.Telefonál a barátnőjével és nagyon izé dolgokról beszélnek.Meg mindig mosolyog rám mintha szerelmes lenne vagy nem tudom de nem áll le.(külön tenisz és még 1 lány is szokott járni velem)
2014. febr. 8. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Ha elkezd fizikailag közeledni, akkor mindenképpen ellenállj, aztán sétálj be a rendőrségre.
2014. febr. 8. 15:35
 2/3 anonim válasza:
100%
Gondolkodj el azon, hogy váltasz edzőt, mert vele nem fogsz tudni már ugyanolyan teljesítményt nyújtani, ha zavar. De addig azért várj ezzel a rendőrséges sztorival míg nincs egyértelmű jel (pl megfogdos, kikezd veled), mert alaptalanul egyrészt bűncselekmény LEHET (direkt kiemeltem) vádolni valakit hivatalosan, másrészről emberileg is tönkre teheted, ha hamisan vádolod.
2014. febr. 8. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jókedvű edzők, és lehet az is hogy csak félreérted a dolgot, mert velem már volt ilyen, a tanárommal... azt hittem, pedofil vagy ilyesmi, de aztán rájöttem, hogy minél inkább gondolkozom rajta, annál inkább felfigyelek apró dolgokra, végül pedig semmi sem történt! De azért legyél résen!
2014. febr. 9. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!