A tanárom nyomul rám. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Teniszre járok és lány vagyok(14 éves).A tanárom olyan 20-30 éves és nagyon nyomul rám.Mindig nevet meg közelit felém.Mikor az izémhez fogtam véletlen a labdát akkor ott felizgult meg nevetgél.Telefonál a barátnőjével és nagyon izé dolgokról beszélnek.Meg mindig mosolyog rám mintha szerelmes lenne vagy nem tudom de nem áll le.(külön tenisz és még 1 lány is szokott járni velem)2014. febr. 8. 12:42
1/3 anonim válasza:
Ha elkezd fizikailag közeledni, akkor mindenképpen ellenállj, aztán sétálj be a rendőrségre.
2/3 anonim válasza:
Gondolkodj el azon, hogy váltasz edzőt, mert vele nem fogsz tudni már ugyanolyan teljesítményt nyújtani, ha zavar. De addig azért várj ezzel a rendőrséges sztorival míg nincs egyértelmű jel (pl megfogdos, kikezd veled), mert alaptalanul egyrészt bűncselekmény LEHET (direkt kiemeltem) vádolni valakit hivatalosan, másrészről emberileg is tönkre teheted, ha hamisan vádolod.
3/3 anonim válasza:
Vannak jókedvű edzők, és lehet az is hogy csak félreérted a dolgot, mert velem már volt ilyen, a tanárommal... azt hittem, pedofil vagy ilyesmi, de aztán rájöttem, hogy minél inkább gondolkozom rajta, annál inkább felfigyelek apró dolgokra, végül pedig semmi sem történt! De azért legyél résen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!