Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyenek a tanárok?

Swine Scorpion kérdése:

Miért ilyenek a tanárok?

Figyelt kérdés

1.: Egyszer 1 haverommal sétáltunk az iskolai folyosón (azon amelyiken nekünk nem szabad menni, ki tudja miért) és egy 10 éves kis ... olyat szólt be, hogy: legősibb foglalkozás csúnyábban anyád te retkes férfi ivarsejt csúnyábban! (Nem akarok fennakadni az automata trágárságszűrőn) Eközben a tanára ott állt 2 centire tőle és nagyon nem zavarta, valamint ezt azóta még sokszor! (nem nagy a suli és szünetekben 3-szor szoktuk végigsétálni) (Akkor a pofája mint 1 8.-asnak és csak verhetjük agyon különben kicsapnak) Miért haggyák ezt a tanárok?

2.: Ma feleltem földrajz-ból és 3-as lett mikor mindent tudtam. Utánam felelt 1 lány aki 4-est kapott pedig azt se tudta hol van BERLIN!!!!! miközben még 1 középeurópai térkép is volt mellette rajta nagy betűvel: BERLIN! Szerintem aki ezt nem tudja az NEM lehet jobb 2-esnél.

3.: Kémia órán: - 60 pontos dolgozatban 13-at vesztettem azon h. nem írtam ki h. "sav", gondoltam ha már benne van a kérdésben nem írom ki

- Azt mondta h. lestem arról aki 4 paddal (olyan 6-7 Méter) mögöttem ült

- Engem cseszett le mikor a mögöttem ülők beszélgettek

- 3. rászólás miatt elültett aztán óra végé elismerte, hogy nem is szólt rám egész órán

- Soha nem köszön vissza

Természetesen nem ugyan azon az órán történtek ezek az esetek

Szerintem ennyi elég a tanárok viselkedését illetően. Szerintetek mennyire jó ez így?

15/F

2014. febr. 7. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ők is emberek, hibázhatnak, frusztráltak lehetnek, kieshetnek a szerepből néha. Emellett lehet, hogy valamiért nem vagy szimpatikus tanuló, csak ennek az okát (ha van) gondolom nem vetted bele az egyenletbe. Pedig Hitler is írhatná, hogy "Miért ilyenek az oroszok és a szövetségesek? Támadnak, pedig én minden délután 4-kor csak teázni szoktam. Nem értem"
2014. febr. 7. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
A tanárok is emberek. Ja nem ők valami oknál fogva szeretik szopatni az embert.
2014. febr. 7. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
A tanárok általában olyanok, hogy nem fognak ilyen beszólogatások vagy incidensek miatt foglalkozni a diákokkal. A munkával vannak elfoglalva.
2014. febr. 7. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszóló: Képzeld én NEM beszélgetek órán, nem verekedek, nem szólok be a tanárnak és jó tanuló vagyok!
2014. febr. 8. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:
És még valami: Érdekes módon kipróbáltam hogy visszaszóltam annak a kis gyökérnek és az már érdekelte a tanárt (ugyan az volt mellette)
2014. febr. 8. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Hát, akkor viszont ez van. Az élet nem fair. Legalább ezt megtanítják, nem? A világ elég nagy részén ennyi idősen már lerobbantott lábú gyerekkatona, vagy gyári munkás lennél. Hadd ne fakadjon már sírva a világ amiért beszólt neked egy 10 éves, és hármast kaptál földrajzból. LOL
2014. febr. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!