Miért ilyenek a tanárok?
1.: Egyszer 1 haverommal sétáltunk az iskolai folyosón (azon amelyiken nekünk nem szabad menni, ki tudja miért) és egy 10 éves kis ... olyat szólt be, hogy: legősibb foglalkozás csúnyábban anyád te retkes férfi ivarsejt csúnyábban! (Nem akarok fennakadni az automata trágárságszűrőn) Eközben a tanára ott állt 2 centire tőle és nagyon nem zavarta, valamint ezt azóta még sokszor! (nem nagy a suli és szünetekben 3-szor szoktuk végigsétálni) (Akkor a pofája mint 1 8.-asnak és csak verhetjük agyon különben kicsapnak) Miért haggyák ezt a tanárok?
2.: Ma feleltem földrajz-ból és 3-as lett mikor mindent tudtam. Utánam felelt 1 lány aki 4-est kapott pedig azt se tudta hol van BERLIN!!!!! miközben még 1 középeurópai térkép is volt mellette rajta nagy betűvel: BERLIN! Szerintem aki ezt nem tudja az NEM lehet jobb 2-esnél.
3.: Kémia órán: - 60 pontos dolgozatban 13-at vesztettem azon h. nem írtam ki h. "sav", gondoltam ha már benne van a kérdésben nem írom ki
- Azt mondta h. lestem arról aki 4 paddal (olyan 6-7 Méter) mögöttem ült
- Engem cseszett le mikor a mögöttem ülők beszélgettek
- 3. rászólás miatt elültett aztán óra végé elismerte, hogy nem is szólt rám egész órán
- Soha nem köszön vissza
Természetesen nem ugyan azon az órán történtek ezek az esetek
Szerintem ennyi elég a tanárok viselkedését illetően. Szerintetek mennyire jó ez így?
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!