Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az csak szerintem gáz, hogy...

Az csak szerintem gáz, hogy fiú létére ilyet csinál?

Figyelt kérdés
Inkább lefagy a feje a gyereknek, minthogy a belőtt séróját lenyomja egy sapka vagy egy kapucni. A lányoknál ez elmegy, mert ez amolyan "velük született tulajdonság", de egy fiúnál ez nem normális. Szerintetek?
2014. febr. 7. 06:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség... És ha nem kedveli a sapkákat?
2014. febr. 7. 07:36
 2/10 Salx Narval ***** válasza:
78%
Kisgyerek koromat és a honvédséget kivéve sohasem hordtam sem sapkát, sem sálat, sem kesztyűt, a kapucnit sem tudom elviselni a fejemen, de azt én is butaságnak tartom, hogy a frizura miatt ne hordja valaki.
2014. febr. 7. 07:47
 3/10 A kérdező kommentje:
6.ban lőtte be először és addig mindig hordott sapkát vagy kapucnit
2014. febr. 7. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem k rva mindegy neked? Én sem veszek fel akkor sapkát.. Amúgy meg mi értelme lenne ha sapkával lelapítja ?:'D Az ember ismereted meg ugyan olyan sz r mint az életed. Tudod vannak igényesebb emberek.
2014. febr. 7. 14:52
 5/10 A kérdező kommentje:
az ilyet én inkább piperkőc f sz kalapnak hívnám.
2014. febr. 7. 17:07
 6/10 A kérdező kommentje:
bár most hogy így belegondolok, csak azért zavar, mert nincs még egy olyan ember a földön aki nagyobb paraszt lenne nála.
2014. febr. 7. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Nincs belőtt hajam, és én sem hordok sapkát, egyszerűen nem szeretem. Ha nagyon hideg van, nekem elég a kesztyű.
2014. febr. 9. 18:33
 8/10 Ricsard28 válasza:
100%

Én nem vagyok egy nagy sakpás, csak kapucnis.

Ha megfázik ajd az az ő baja, de akikt te leírtál, az átváltozott a bizonyos Páwává.

ittvannak ezek a mostani kis taknyok, akik ecset alakúvá csináltatják meg a hajukat és arra ráveszik a sapkát, de úgy, hogy csak a feje tetejére, hogy a kis haja ne sérüljön meg.

Ennyi erővel ne vegye föl azt a qrva sapkát és villogtassa a gyönyörű haját, ami úgy néz ki, mint ha felgyúlladt volna.

2014. febr. 9. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem te ezt a srácot úgy utálod ahogy van. Mindegy neked van kalapja, nincs kalapja. Egyszerűen rühelled és ez csak egy belekötési indok.
2014. febr. 10. 17:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó, ez lehet, hogy közrejátszik! :DDDD
2014. febr. 12. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!