Hogy bízonyitsam be a tanárnak hogy ők másolták rólam és nem én róluk? Jogos az egyes?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn azt a házit adta fel a biosz tanár hogy csináljunk 2 oldalas házidogát a növényekről (magadtól netről max 4-5 mondatot lehetett idézni,5 féle téma közül lehetett választani) én meg is csináltam hétközben.Pénteken le is kelett rakni a tanári asztalra viszont én direkt legalulra tettem hogy a tanár az enyémet olvassa utoljára.Tegnap a tanár leoltott órán hogy nem kénne másról szó szerint lemásolni a házidogát mondom neki nem én másoltam hanem biztos az egyik csaj a szünetbe míg kint voltam az udvaron...Erre a tanár adott egy egyest másolásért meg ha péntekre nem lesz kész egy másik házidoga akkor add még egyet...Mit tehetnék?2014. febr. 4. 17:44
1/7 anonim válasza:
Legközelebb legyél okosabb. Így már nem sokat, maximum tovább rághatod a fülé, de akkor persze az is benne van a pakliban, hogy jobban elásod magad.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2014. febr. 4. 18:11
3/7 anonim válasza:
Ezt én nem hagynám. Milyen tanuló vagy? Mindig megcsinálod a házit? Ha jó tanuló vagy, és csinálod a házit, hivatkozz erre. Ezzel most engem is felidegesítettél, nem tudom te hogyan érezhetsz :D.
4/7 anonim válasza:
Kivette a pakliból és lemásolta, majd visszatette?
Van arca...
Esetleg meg lehetne kérni, hogy kérdezzen meg pár dolgot, pontosabban miről szól, a netes forrásaid hol voltak, vagy ha máskor is volt beadandó, a fogalmazásmódból is rá lehet jönni - ha a tanár figyel ilyenre.
A másoló nem hiszem, hogy különösebben nagy figyelemmel másolta volna le és tudná az egész tartalmát, pláne ha szó szerint másolt...
Egyetemen volt hogy a tanár rájött hasonló esetben, bár ott megegyezéses alapon én írtam az egészet és ketten adtuk be, de belekérdezett és bukta volt, pedig a társam elolvasta.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem ismeri az irásomat mert ez volt az első ilyen házi dolgozatos feladat...mert még csak idén kezdtünk el bioszt tanulni 10. osztályos vagyok..Nem tudom már kiirta de adott egy jó ötletet azzal hogy kérjem meg a tanárt hogy tegyen fel kérdéseket mindkettőnknek aki jobban tudja azé a doga remélem beválik... holnap beszélek is a tanárral erről:)
2014. febr. 4. 19:16
7/7 A kérdező kommentje:
#6 ez eszembe se jutott..Köszi!:)
2014. febr. 4. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!