Néhány hete még teljesen normális volt minden, míg a hó hullani nem kezdett.Itt jön a lényeg, néhány napja néhány gyerek az összes osztálytársat, akik nem az ő "bandájukba" tartozik hazafelé menet megkerülik és lecsapnak rá.Havat a hátukhoz miközben ráülnek, rúgdossák, ütik stb. és néhány tegnap ezt megcsinálták a barátnőmmel. Ezek tényleg betegek vagy ezt viccesnek találják? 17/F
Ne legyél már ekkora pnci, inkább állj ki a barátnődért ahelyett hogy itt nyafogsz. Egyébként ezt hógolyózásnak hívják.
2014. jan. 28. 14:37
2/10 anonim válasza:
Ha egy lányra ráülnek rugdossák verik, ez már ok arra hogy jól össze legyenek verve. Nálunk anno ugyan lányt nem, de gyengébb srácot már elporoltak a hó beköszöntével, viszont ha utána nem hagytuk.
21/F
2014. jan. 28. 14:42
3/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ez már nem csak hógolyózás hogy ráadásul a szájába nyomják a havat, mifelénk ezt "fürdetés" nek hívják, és igen nem csak ok, meglettek verve azóta csak kíváncsi voltam hogy azért ez már nem normális.
2014. jan. 28. 14:54
4/10 anonim válasza:
csinálj nekik beöntést egy jégcsappal
2014. jan. 28. 14:59
5/10 anonim válasza:
Ha mar rugdossak es verik az igenis eroszak es nem csak egy kis sima hogolyozas !
2014. jan. 28. 15:05
6/10 anonim válasza:
Nem, nem normális, de bizonyos agyiszint alatt ez állítólag vicces és bizonyos korban elfogadható.
Utálom én is az ilyen kreténeket amúgy.
2014. jan. 28. 15:06
7/10 anonim válasza:
De hallod, nagyon kis nyomi lehetsz ha nem tettel semmit hogy megvedd a baratnod...
2014. jan. 28. 15:06
8/10 anonim válasza:
most mit akartok tőle hisz kisgyerek még, 17 éves. Apuci majd megvédi a csajt. :)
2014. jan. 28. 15:32
9/10 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy megvertem a két gyereket.
2014. jan. 28. 17:59
10/10 anonim válasza:
Nálunk suliba vannak ilyen barmok akik ezt menőzésből csinálják hogy kitűnjenek a tömegből.xdd
De az biztos hogy az ilyeneknek az agyi szintjük 0.
Szóval szerintem hiába csinálsz velük bármit is, mert ha ezt ők menőnek találják hogy a barátnőddel ezt csinálják akkor nem hinném hogy bármit is csinálsz jobb lesz.
Veréssel kapcsolatban meg max röhögnek rajta egyet, de ha nem is a te barátnőddel akkor másokkal fogják ezt csinálni. Az ilyenek csak unatkoznak, és mások b*sztatásával teszik érdekesebbé a sz*r életüket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!