Akinek egy középiskolában 2 és fél év alatt nem sikerült ott egy emberrel se összehaverkodnia, az már nem is fog tudni senkivel?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk nem fogadják el a többiek, nem fogadják be egy baráti társaságba se, ezért nincsenek barátai ott. Ilyenkorra már kialakultak a baráti körök mindenkinél valószínűleg, egy ilyen ember számára reménytelen bármelyikkel jóba lenni, ha addig nem sikerült?2014. jan. 22. 22:02
1/8 anonim válasza:
Az ilyen ember egy antiszociális gyökér. Bocsi,de 30 vagy annál is több ember közül nem tudott senkivel összehaverkodnia akkor esélye sincsen...
2/8 anonim válasza:
Hát ha 2 és fél év alatt nem sikerült 30 valahány emberből akár egyel is barátságot kialakítani, akkor valószínű ott már nálad van a probléma. De sose szabad feladni.
3/8 anonim válasza:
Nálam a középsulis évek barát nélkül teltek, az osztályom nagy része cigány volt, mivel akkor is edzettem már javában, így pluszba pikkeltek rám emiatt, 5 évet húztam le ilyen közegben, csak az tartotta bennem a lelket hogy feléjük helyeztem magam, és így kibírható volt. Ha ott nem megy a barátkozás, akkor azonkívül próbálj meg.
21/F
4/8 anonim válasza:
Hát nagyon hamar eldöntitek,hogy biztosan csak az az egy tag az antiszociális" stb. Unokatesóm költözések miatt 3-szor váltott sulit és' vért izzadt' mire a harmadikban befogadták,-pedig szép,barátságos,humoros,okos,segítőkész,nem nyal a tanároknak,trendi stb,-ha kicsit visszahúzódóbb lett volna,semmi esélye sem lett volna. Nagy a klikkesedés és kb lesz@rják,hogy ki vagy és honnan jöttél.Ha uncsitesómnak nincs olyan szép kis pofija és nem vet rá szemet egy menő"végzős srác,talán még mindig egyedül lenne,így meg egyből lettek "barátnői".
5/8 anonim válasza:
Ha teheted válts sulit,talán ott sikerül,a mostaniak már elkönyveltek valamilyennek,itt nem fog menni.
6/8 anonim válasza:
"az már nem is fog tudni senkivel?" De. Ettől még simán lehetnek barátai. Lehet, hogy egyszerűen nem neki való az a közeg.
7/8 anonim válasza:
Nekem se lettek barátaim középsuliból. Amúgy is utáltam az osztályt, mert csak a piálásról, meg a fociról tudtak beszélni. Engem meg egyik se érdekelt, persze én voltam a rossz. De lesz@rtam őket.
8/8 anonim válasza:
"Hát nagyon hamar eldöntitek,hogy biztosan csak az az egy tag az antiszociális" stb."
Figyelj,ha 2 és fél év alatt nem sikerült egy emberrel se összehaverkodnia akkor mi a fene ?? Biztos túl menő és inkább már nem is barátkoznak vele,mert csak elrontaná az egójukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!