Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akinek egy középiskolában 2...

Akinek egy középiskolában 2 és fél év alatt nem sikerült ott egy emberrel se összehaverkodnia, az már nem is fog tudni senkivel?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk nem fogadják el a többiek, nem fogadják be egy baráti társaságba se, ezért nincsenek barátai ott. Ilyenkorra már kialakultak a baráti körök mindenkinél valószínűleg, egy ilyen ember számára reménytelen bármelyikkel jóba lenni, ha addig nem sikerült?
2014. jan. 22. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen ember egy antiszociális gyökér. Bocsi,de 30 vagy annál is több ember közül nem tudott senkivel összehaverkodnia akkor esélye sincsen...
2014. jan. 22. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha 2 és fél év alatt nem sikerült 30 valahány emberből akár egyel is barátságot kialakítani, akkor valószínű ott már nálad van a probléma. De sose szabad feladni.
2014. jan. 22. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam a középsulis évek barát nélkül teltek, az osztályom nagy része cigány volt, mivel akkor is edzettem már javában, így pluszba pikkeltek rám emiatt, 5 évet húztam le ilyen közegben, csak az tartotta bennem a lelket hogy feléjük helyeztem magam, és így kibírható volt. Ha ott nem megy a barátkozás, akkor azonkívül próbálj meg.

21/F

2014. jan. 22. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nagyon hamar eldöntitek,hogy biztosan csak az az egy tag az antiszociális" stb. Unokatesóm költözések miatt 3-szor váltott sulit és' vért izzadt' mire a harmadikban befogadták,-pedig szép,barátságos,humoros,okos,segítőkész,nem nyal a tanároknak,trendi stb,-ha kicsit visszahúzódóbb lett volna,semmi esélye sem lett volna. Nagy a klikkesedés és kb lesz@rják,hogy ki vagy és honnan jöttél.Ha uncsitesómnak nincs olyan szép kis pofija és nem vet rá szemet egy menő"végzős srác,talán még mindig egyedül lenne,így meg egyből lettek "barátnői".
2014. jan. 22. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha teheted válts sulit,talán ott sikerül,a mostaniak már elkönyveltek valamilyennek,itt nem fog menni.
2014. jan. 22. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
"az már nem is fog tudni senkivel?" De. Ettől még simán lehetnek barátai. Lehet, hogy egyszerűen nem neki való az a közeg.
2014. jan. 23. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem se lettek barátaim középsuliból. Amúgy is utáltam az osztályt, mert csak a piálásról, meg a fociról tudtak beszélni. Engem meg egyik se érdekelt, persze én voltam a rossz. De lesz@rtam őket.
2014. jan. 23. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

"Hát nagyon hamar eldöntitek,hogy biztosan csak az az egy tag az antiszociális" stb."

Figyelj,ha 2 és fél év alatt nem sikerült egy emberrel se összehaverkodnia akkor mi a fene ?? Biztos túl menő és inkább már nem is barátkoznak vele,mert csak elrontaná az egójukat...

2014. jan. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!