Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mennyit tanultok/tanultatok...

Ti mennyit tanultok/tanultatok általános-, középiskolában és egyetemen?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert azt figyeltem meg itt a GYK-n, hogy már álalános iskolában egyesek órákig tanulnak naponta, meg ilyesmi. Nekem ez fura, mert én ha magamat veszem, semmit nem tanultam igazából, maximum a dolgozatokra egy fél órát, mégis 5-ös voltam mindenből - félreértés ne essék, nem dicsérni akarom magam, csak arra szeretnék rámutatni, hogy ehhez viszonyítva szerintem kicsit sok az, ha valaki órákig tanulja az általános iskolás anyagot. Persze egyrészt jó, ha inkább tanul, de aztán mi lesz a gimnáziumban, esetleg az egyetemen? Persze gimiben azért többet tanultam én is, de sosem vittem túlzásba. Már egyetemista vagyok, és most igazán sokat kell tanulnom, de még így sincs az, hogy éjjeleznék vagy ilyesmi. Szóval az érdekelne, hogy ez másoknál tényleg így megy, ennyi ideig tanulnak? Akkor aztán hogy bírják a további, nehezebb tanulmányokat? Vagy nem tanulnak tovább?

Igazán nem akarok senkit megsérteni, csak csodálkozom, mikor azt írják, hogy pl. 7-8. osztály milyen nehéz.

2014. jan. 13. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Általános 2-3 óra

Gimnázium(6 osztályos, 2. éve járok oda) min! 3-4 óra!

14/f

2014. jan. 13. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele,mint a 11-es,én is hatosztályosbajártam,és ezen a héten nem is pihentem,,max 10-kor lefeküdtem aludni,de sejnos nem minden sikerült úgy ahogy vártam.

16/L

2014. jan. 17. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Na,péntek van,nem jártam ,hanem járok :)
2014. jan. 17. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Én kéttannyelvű ált.iskolába járok. Angolul tanuljuk a törit... tantárgyat és volt olyan hogy egy nap 9 órát tanultam. Ez meg sok sajnos örülj neki!!!
2014. márc. 16. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:

én általánosban sose tanultam semmit, mégis erős 4-es voltam. ott még elég volt figyelnem órán és úgy megmaradtak dolgok. vagyis esetleg töriből tanultam párszor, amikor javítani akartam, de a töri mindig is a halálom volt, éppenhogy össze tudtam kaparni úgy a 4-est, hogy volt, amikor egy tök rövid kis dolgozat miatt hajnali 4-ig tanutam és 2 órát aludtam kb :|| de ilyen is inkább csak 7.-ben fordult elő, kb 3x abban az évben

most 9.-es voltam és szintén semmit nem tanultam, csak egyszer töriből, meg volt, hogy irodalom előtt átolvastam, amit legutóbb írtunk a füzetbe, de ennyi. meg egyszer mondta a tanár, hogy írat másnak kémiából az oxidációs számokból, úgyhogy átolvastam itthon kb 10x. évvégén most is 4-es lettem úgy összesen, de jövőre fel akarom magam tornázni legalább olyan 4,5-re.

2014. jún. 29. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!