Azok akiket osztálytársaik kiközösítették és nincsenek barátaik miért nem beszélnek egymással?
Figyelt kérdés
Itt már nagyon sok ilyen kérdést láttam,
nagyon sokan vannak ebben a helyzetben,miért nem lehet,hogy összebarátkozzatok egymással ahelyett,hogy egyedül szenvedjetek ?
Aztán csodálkoztok,hogy pszichiátriára kerültök és kilószámra veszitek a gyógyszereket.
2014. jan. 11. 15:20
11/16 anonim válasza:
Azért mert azt hiszik hogy attól hogy magukban vannak még különbek a többi magányostól. És még különbnek érzik magukat minthogy ˝lealacsonyodjanak˝ a többiekhez...
12/16 anonim válasza:
Valamilyen oka csak van...
Valóban, van valamilyen oka. Ez lehet tájékozatlanság (hogyhogy nem nézed az xyz sorozatot?), kinézet (nézd, milyen ronda vörös haja van), beszéd (ha így beszél, akkor biztos hülye), vagy bármi más. Bármiért ki lehet közösíteni bárkit. Akár te is lehetsz a következő áldozat.
13/16 anonim válasza:
Érdekes kérdés! 10. osztályban gimit váltottam, a saját osztályom kirekesztett. Viszont jártam gyógytesire, meg mikor voltak iskolai napok, amikor osztályról osztályra lehet járni különböző programokra, tök jól kijöttem mindenkivel, más osztályokkal is! ;) Szóval nem mindig azzal van a baj, akit kirekesztenek.
14/16 NevtelenHozzászolo válasza:
én épp most élem át ezt az idöszakot és nekem sokat segít az amiket ide irtatok köszi :)
15/16 CyberHun válasza:
van egy jó megoldás aki szekál azzal ne törődj beszélgess azzal aki nem és próbálj visszavágni az iletönek
(szekálo)
16/16 anonim válasza:
Sajnos van a szekálásnak az a foka, amit már nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!