Az iskolában egy lány és annak csatlósai mindig beszólógatnak nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 15:13
1/6 anonim válasza:
kb ezeket teheted:
a)visszaszólsz nekik
b)megvered őket(én ezt szoktam csak aztán mindig az igazgatóiban végzem)
c)szólsz maminak papinak ofőnek (onnantól fogva visszafogottabbak lesznek ugyan, de fogják mondani hogy "gyerünk fuss segítségért" vagy ilyesmi)
d)ugy teszel mintha nem történne semmi és hagyod hogy bántsanak,(ilyenkor egyre messzebb és messzebb képesek elmenni)
e) barátnak/tesónak szólsz, lehetőleg idősebbnek
2/6 A kérdező kommentje:
Csak hát ugye ők hárman vannak,én meg egedül.
2014. jan. 11. 15:39
3/6 A kérdező kommentje:
-egyedül
2014. jan. 11. 15:39
4/6 anonim válasza:
milyen szintű beszólogatás? Van alapja, amit meg tudsz szüntetni esetleg?
5/6 KoleszI válasza:
Amit én szoktam csinálni az az, hogy nem veszek tudomást a piszkálódásról, ha dumálni kezdenek nekem udvariasan válaszolok nem kapom fel a vizet. Így egy idő után megunják. Persze ez elég rendesen emberfüggő van, hogy célszerű inkább behúzni nekik egyet vagy szólni idősebbnek (olyannak aki tud hatni rályuk pl: megbízható tanár, a szüleik...)
6/6 anonim válasza:
Szerintem amikor beszólnak neked, te menj előre magabiztosan, rájuk se figyelj, és tégy úgy, mint ha meg se hallottad volna. Egy idő után látni fogják, hogy nem érdekled őket, és békén hagynak. Az első kommentezővel nem értek egyet, mert az erőszak nem megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!