Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lefárasztanak a barátnőim,...

Lefárasztanak a barátnőim, folyton a tanulásról papolnak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kilencedikes vagyok, egy egész jó suliba járok, ahol az osztály 90%-a komolyan is veszi a tanulást.

De most már egyre jobban idegesít az, hogy folyton parázik 3-4 barátnőm cetliírás előtt, ha mondok bármit, akkor amolyan "Ne szólj hozzám, mert dolgozat előtt vagyunk, most hadd izguljak már"

Meg mindig! Szünetekben, egyszerűen mindenhol folyton az jár a fejükben, hogy hányasok lesznek, és nem képesek másról beszélni.

Hogy ne essen félreértés, tisztázzuk: Jó tanuló vagyok, célokkal, de nem fér a fejembe az, hogy mi a fenéért kell görcsölni ennyit az iskolán??

2014. jan. 8. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
10%
Ritkítsd a találkozásokat. Vonulj félre egy könyvvel, és ha zavarnak, mondd,hogy bocs, most olvasok.
2014. jan. 8. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Félév van, ilyenkor sokaknak az agyára megy a tanulás. Hidd el le fognak nyugodni, ha túl lesztek ezen az időszakon.

Én is sokszor a nagyobb dogák elött nem akarok, nem vagyok képes a többiekkel dumálni. Ismétlek, átolvasom az anyagot stb. Ilyenkor nagyon zavar, ha mellettem csacsognak, olyan dolgokról, amik egyébként lehet érdekelnének, de ilyen helyzetben legszívesebben a világ végére kergetnék el mindenkit, aki nem hagy készülni.

Lehet, hogy most bizonyítani akarnak, hogy tényleg a suliban a helyük vagy a szüleik miatt tanulnak ennyit, de biztos nem sokára vége lesz ennek az egésznek. Addig is ha nagyon idegesítenek inkább tölts egy kicsit több időt másokkal, persze csak úgy, hogy ne legyen sértődés az egészből.

2014. jan. 9. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
tanulj
2014. jan. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!