Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti is utáljátok az osztályotok...

Ti is utáljátok az osztályotokat? :s

Figyelt kérdés
Mármint szokott olyan érzésetek lenni, hogy úristen ezek idióták és igazából nem is akarsz ott senkivel haverkodni, vagy csak én vagyok ilyen? :s xd
2014. jan. 7. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:

en nem utalom:) szeretem oket.. mindenkivel jo kapcsolatot apolok szerencsere:D

1-2ember van,akit nem szeretek azoknak mindig megmondom a magamèt;) egyebkent az egesz beilleszkedes kerdese:) ha nem tudsz beilleszkedni szophatod.

2014. jan. 7. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Én épp ellenkezőleg inkább magammal van bajom:P
2014. jan. 7. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon..

Gondolkodtam rajta hogy lekapom a folyosóról a tűzcsapot megnyitom és bedobom az osztályajtón óra közben.

Állítólag retkes víz folyik benne... :)

2014. jan. 8. 02:51
 4/10 anonim válasza:
Először én is így éreztem, de később már megszerettem az osztályközösségemet. Rájöttem, hogy csak őket okoltam/hibáztattam a saját problémám miatt. Most már csak egy-két ember van, akit utállok...
2014. jan. 8. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi közösség nincs, tele van klikkel. Alapból szeretem az embereket, és szeretek emberek között lenni, meg a közösségeket... De az osztályom kifejezettem nem szeretem. :3 Elküldeném a legtöbbet egy olyan helyre ahol én nem vagyok, és most nem akartam káromkodni.
2014. jan. 8. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:

3. és 5. válaszolók... ÁTÉRZEM... D:

Utálom az osztályomat és át is fogok menni másik suliba, csak érdekelt, hogy ti is vagytok-e ilyen helyzetben. :)

2014. jan. 8. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elején, 9-be így gondoltam, hogy utálok mindenkit az osztályból, csak én vagyok ott normális... :D de rájöttem, hogy csak pár ember gyökér, a legtöbb normális, akiket kedvelek is. :)
2014. jan. 8. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelenleg tizedikes vagyok, és ahogy csöndben figyelem a többit marháskodás közben (attól tartok, nem játsszák meg magukat, tényleg ilyen hülyék), csak azon gondolkodunk, hogy süllyedhetnek ilyen mélyre?

Persze, nem illik másban a hibát keresni, mert mindenkiben van, de ha az osztály java része még örül is ennek, az elszomorító.

Persze nem akarunk befásulni, rengeteget nevetünk, de úgy gondolom, mindenkinek megvan az adott osztályában az a baráti köre, akikkel jól elvan, és túléli a sereg többi tagját.

2014. jan. 8. 22:28
 9/10 anonim válasza:
Én nagyon azeretem az osztályomat kivéve néhány idegesitő élőlényt
2014. jan. 9. 21:25
 10/10 Kamo Atpij válasza:

Amikor elmentem a 35 éves érettségi találkozónkra, rájöttem, hogy ezeket most is pont annyira utálom, mint 35 éve. Általános iskolai találkozó dettó.

Érdekes, az egyetemista társakkal erősen tartjuk a kapcsolatot.

2014. jan. 10. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!