Mindig bántanak a suliba az osztálytársaim a fiúk. Pl azzal hogy b**tam már a barátommal meg ilyenek meg hogy kövér koca vagyok stb. Mit tegyek hogy nem bántsanak? Ha visszaszólok nekik még inkább nem hagynak.
Figyelt kérdés
És még az anyukámat se és az osztályfönökömet se érdekli.2014. jan. 4. 18:12
11/13 anonim válasza:
Kíváncsi lennék a kövér részre? Kép esetleg/adatok?
Hogy őszínte legyek én fiú vagyok és velem is ez volt holott nekem teljesen normális a súlyom.
12/13 anonim válasza:
Egyik osztálytársam folyamatosan hazudott rólam én tűrtem egy darabig aztán szóltam neki felkapta a vizet meg akart ütni de nem sikerült neki utána 3 belé ütöttem azóta fél és békén hagy írj priviben megpróbálok segíteni rajtad
13/13 anonim válasza:
Ugyan büszke nem vagyok rá, de engem is piszkaltak suliban. Mikor a srac lekövérezett odaleptem hozzá, elkaptam a haját és belevertem a fejét a padba, elindult az orra vére. Pont jó helyzetbe volt hogy ült. Nem mondom hogy az agressziv viselkedes a helyes ebben a helyzetben, de nekem bevált, mert sem az a fiu sem a tobbi osztalytarsam nem mert többet piszkalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!