Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában órán miért nem...

Iskolában órán miért nem engednek ki vécére?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hülye, azt megértem, hogy néhány gyerek nem is odamegy, hanem csak lógni akar egy kicsit, de akinek tényleg kéne mennie azt is büntetik ezzel.

Én hatodikos vagyok és nálunk az egész osztály rendes ezt mindig mondják a tanárok is. Vagy két hete az egyik órán nagyon kellett kimenni a vécére és kérdeztem a tanárt, de ő azt mondta a szünet erre való és nem mehetek ki. Igaza van tudom, de arról én nem tehetek, hogy szünetben még nem kellett és tényleg nem kellett a szünetben, de óra közepén meg nagyon kellett. És már többször volt, hogy a tanár is elment órán, de akkor mi egyszer miért nem? De van olyan tanár aki kienged, de a többség soha nem, csak nem értem miért ne lehetne kimenni??

2013. dec. 27. 16:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb sz*rd ossze magad aztan jelentsetek fel a tanart. Kirugjak azonnal a francba.
2013. dec. 27. 16:25
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
A szünet tényleg arra való hogy ha budira kell menni akkor menj. Gondolj bele. Ha minden diák óra alatt akar kimenni a wc-re. minden 2 percben valaki kimenne.. Ezért a tanárnak meg kell húzni a határt. Óra alatt nincs mászkálás. Menj szünetben.
2013. dec. 27. 16:40
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Elsőnek igaza van!

Sajnos sok tanárnak nem elég, hogy esze nincs, úgy látszik, egyéb testműködései sincsenek.Vagy a diákokról hiszik ezt.És mi van, ha valakire rájön a hasmenés?!

Az ilyen esetek alátámasztják azt, amit már sok embertől hallottam:a pedagógusok hülyék.

2013. dec. 27. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Úgy látszik, néhány fene okos pedagógus még nem hallott arról, hogy az emésztés, bélműködés akaratlagosan nem befolyásolható.Egyszerűen fogalmazva:a szarásnak nem lehet megparancsolni, hogy csak szünetekben jöjjön ránk.Ha jön, akkor menni kell.Ha pedig a diák nem mehet ki elvégezni a dolgát, ne menjen a tanár sem!
2013. dec. 27. 16:47
 5/15 bumbi02 ***** válasza:
27%
Szerintem egy 10 éves gyerek, aki már internetezni képes, vissza tudja tartani 45 percig. Ha nem képes, akkor pedig orvoshoz kell mennie, mert akkor az egészségügyi probléma.
2013. dec. 27. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy tényleg a szünet való arra, hogy elmenjen az ember, ugyanakkor pl. én, ha meg vagyok fázva, akkor nem mindig bírom ki 45 percig, pedig felnőtt nő vagyok.

Ettől függetlenül megfázás esetén hirtelen érzem, hogy menni kell.

Ilyen esetben mennék, akár "megengedik", akár nem, hacsak nem akarok bepisilni ott, mindenki előtt...

Szóval szerintem azért nem normális dolog, hogy nem tesznek különbséget: fel kell ismerni, ki az, aki visszaél a helyzettel, azt nyilván nem szabad kiengedni.

De bármi oka lehet annak, hogy valakinek ki kell mennie, és ez olyan dolog, ami parancsszóra nem fog megváltozni. (Akár rosszul is lehet az ember, nálunk pl. pont hatodikban volt egy lány, aki állandóan hányni rohant ki óráról...)

2013. dec. 27. 17:29
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Ilyenkor nem kell foglalkozni mit mond a tanár, szólsz ,hogy bocsánat de sürgősen wc-re kell menned ,nem "kéredzkedsz" ,nem kérsz engedélyt ,kimész és kész. Mit tud csinálni?

Nálunk egy ilyen baromállat miatt hányta össze magát és a környezetét a padban az egyik lány, lett is belőle botrány és a kedves tanár volt minden, csak okos és szép nem.

2013. dec. 27. 19:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak, nálunk is volt már ilyenre precedens. Rajz óránk volt még 5.-ben, és festettünk. Az egyik lány a festék szagától rosszul lett, és mivel nagyon félék lány volt, ezért jelentkezett, hogy ki akar menni a mosdóba, de a tanár nem engedte, 10 percre rá elhányta magát.
2013. dec. 27. 19:41
 9/15 bumbi02 ***** válasza:
18%

Most nem a hányásról,és rosszullétről szólt a kérdés. Az természetes, hogyha valaki rosszul van, a tanár engedje ki.. De azért az hogy valaki nem képes visszatartani 45 percig, az vicc. Még 3 korsó sör után is képes vagyoyk visszatartani 45 percig, pedig az jobban meghajt, mint azok, amit az ember az iskolában ihat/iszik.

Szóval gyakorolni, gyakorolni gyakorolni. 45 perc önfegyelem. Talán lesznek ennél nagyobb problémák is az életben, nem lenne gond, ha először ezt le tudnátok gyűrni. (ez most nem a 6.-asnak szólt, hanem a "felnőtt nő"-nek)

2013. dec. 27. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk régen egyik tanárunk bevezette,hogy jobb kéz jelentkezés bal kéz wc. szal mikor ki akartál menni feltetted a bal kezed rádnézett és már mehettél is. Azt mondta inkább meg tud vállni tőlünk 5 percig minthogy valakinek komoly baja legyen aztán.
2013. dec. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!