Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szólna hozzá egy tanár ha...

Mit szólna hozzá egy tanár ha el kérném év végén a telefonszámát? 16/L

Figyelt kérdés
Idén az új suliban nem rég joba lettem egy tanárnővel, néha szoktunk beszélgetni, bízom benne. És hát ha így halad akkor biztos közelebb fogok hozzá kerülni év végén.. És azért szeretném elkérni a számát hogy ha pl: a nyáron szeretnék vele talkozni akkor irok neki egy sms-t mert ugye azt hamarabb el olvassa mint a facebookot..
2013. dec. 25. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, írni ne írj neki, mert nagyon gáz, hogy nem tudsz. Az ötletet is vesd el, hogy imserkedj vele. A kudarcokat is meg kell élni, de ne keresd magadnak. Jön az magától.
2013. dec. 25. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
A tanár nem lehet egy diák barátja, mert nem egy társadalmi kategóriába tartoznak.
2013. dec. 25. 23:09
 3/9 tanárúrkérem válasza:
87%
Az év vége még messze van, addig még sok minden változni meg alakulni fog, szerintem nyugodtan legyetek jóban, de tudod, hogy nem lóghatsz rajta, és neki minden diákjára figyelnie kell. A tel.szám kérdése meg úgyis előjön magától addig.
2013. dec. 25. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem gáz, főleg, ha fiatal a tanárod. Nekem is megvan a töritanárom telefonszáma, sörözés esetére. :) Egy másik osztálytársam pedig az angoltanárral járt el néha, máig jóban vannak. Szóval csak bátran. :) 20/f
2013. dec. 25. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Az, hogy jóban vagytok még nem jelenti azt, hogy ki szeretné adni a telefonszámát és a privát idejében is találkozgatna veled. Inkább arra kérdezz rá, hogy a szünet alatt megkeresheted-e a facebookon vagy emailben. Aztán ő lehet, hogy felajánlja, hogy inkább telefonon, de ha nem, akkor nem kéne erőltetni.
2013. dec. 25. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem kérem el,amíg nem végeztem a középiskolával.Utána lehet "barátság",vagy ilyen "néha találkozunk" dolog,de addig csak Facebook.Ott rengeteget beszéltünk..(matektanár)

18/L

2013. dec. 26. 14:49
 7/9 anonim válasza:
55%
Ha Bontovics Ignác a tanár akkor megdobálna.
2013. dec. 30. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy félreértené és leszbinek nézne.
2014. jan. 1. 12:33
 9/9 anonim válasza:
Ő a tanárod, nem pedig egy barátnőd. Ne is kezeld úgy, mint egy haverodat. Aki tanít, annak kijár a tisztelet és szerintem a távolságtartás is.
2014. jan. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!