Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mar nincs eleg lelki erom....

Mar nincs eleg lelki erom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mint ahogy mar emlitettem egy hazugsag folyaman elterjedt hogy meleg vagyok. Persze ez nem igaz. Elozo kerdesemben mondtam hogy mindig mindenki ezzel piszkal. Rosszabb lett a helyzet. A barataim is ha hatba kell tamadmi ezt hozzak fel... Egyszer mar volt olyan is hogy mondtam magamban hogy na itt lesz vege ongyilkos leszek. De... Nemtudom... Az iskolaban mindenki bant, nem hagy beken. Kerem segitsetek. :(

12/F

2013. dec. 25. 00:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vallj szerelmet 1 lánynak! Aki meg baszo......nyektet, azt csapd pofán! Amúgy a szerelmes dolgot komolyan mondtam! Ha nem vagy senkibe, akkor abba akibe a leginkább! :) Drukkolok! Boldog karácsonyt! ;)
2013. dec. 25. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyen kis ügyek miatt akarsz öngyilkos lenni? És mivan velem,meg azokkal akiknek sokkal nagyobb gondjuk van...

Szard le őket,szólj vissza!! Védd meg magad! Mert ha csak állsz csöndben és hagyod hogy ők irányítsanak..SOHA SENKIT NEM FOG ÉRDEKELNI AZ HOGY TE MIT ÉRZEL...ezt tapasztalatból mondom.

Úgy hogy gyerünk ÁLLJ A SARKADRA!!

2013. dec. 25. 00:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Mindent megprobalok :)
2013. dec. 25. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezzel nem szabad viccelni! Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel akkor mesélj nekik erről, felnőttként jobban látják és tanácsot adnak, ne félj!

És emiatt végetvetni az életednek még csak megse forduljon a fejedbe!

2013. dec. 25. 00:15
 5/10 anonim válasza:

Szerintem is mondd el a szüleidnek. Nekem is voltak hasonló gondjaim fiatalon, mert volt,aki azt hitte, hogy az vagyok. Nagyon zavart, de aztán magától megoldódott, mertmegszakadt a kapcsolatom azzal,aki ezt gondolta rólam. Próbálj meg NE foglalkozni ezzel! Nem az a fontos, hogy kívülre mit mutatsz, hanem, hogy belül mit gondolsz: ne érdekeljen! Egyébként fiatalon sok fiúban van identitászavar, ezektől nem kell megijedni. Majd túl leszel rajta.

Beszélj a szüleiddel, Anyukáddal! Higgyj nekem!

2013. dec. 25. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt,csak később..

18/L

2013. dec. 26. 01:09
 7/10 anonim válasza:
Hajráá kitartás!!! Harcolj,én szurkolok :)
2014. jan. 3. 19:49
 8/10 anonim válasza:

Szerintem az egész már ott kezdődik, hogy másoknak mi közük van a Te nemi vonzódásodhoz. És ha lenne is akkor is kopjanak le Rólad, mert az ha valaki meleg Magyarországon igen is elfogadott, tehát mégcsak nem is szégyen.

De ha tényleg tutira akarsz menni akkor keménynek kell lenned, mert mindig a leggyengébbet bántják, szóval ha valaki egyszer mondja Neked és nem kedveled őt akkor üsd meg őt, vagy mondj vissza valami kemény beszólást amitől ott sírva fakad. Ha meg nem vagy ilyen erőszakos típus akkor akkor is próbálj meg stílust változtatni, beilleszkedni úgy hogy a társadalom elfogadjon Téged, mert különben mindig bajaid lesznek az életben.

2014. jan. 4. 18:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Már van barátnőm, de így is csesztetnek... Nem értem miért, mikor én nem is csináltam nekik semmit, nem bántottam őket sose, nemtudják felfogni, hogy a szavaknaknak súlya van.
2014. jan. 13. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:
volt**
2014. jan. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!