Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez nagyon rossz?

Ez nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Felevkor két kettes egy négyes és a többi tantárgy harmas... És szakkozepbe vagyok 9.-es.
2013. dec. 20. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nem fényes, de ezt te is tudod!

Húzz bele!

2013. dec. 20. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon rossz. Ezt úgy hívják közepes, illetve kicsit alatta van az átlagod (2 egész valami).

De ezt csak te tudhatod, hogy neked mi a jó, mennyire szeretnél jó lenni, milyen vagy a többiekhez képest, mit vársz el magadtól stb.

Van hova fejlődni, de ha csak az a cél (NE AZ LEGYEN!), hogy átess az érettségin, arra így is komoly esélyeid vannak jegyek alapján.

Szóval kicsit többet foglalkozz az iskolával, és akkor jobb lesz! Hajrá! :)

2013. dec. 20. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy így le tudnék érettségizni.
2013. dec. 20. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor még eggyel több ok, hogy húzz bele. (Bár ezt előre nem tudhatod, ha fél évnyi középsuli után megnézel egy érettségit, nyilván magas, de mire odajutsz, nem lesz az, hidd el :)

De addig még sokat javíthatsz. És NE a puszta átmenetel legyen a cél, mert azzal nem sokat érsz. Lehet, hogy most még nincsenek konkrét terveid a jövőre nézve, de előfordulhat, hogy mire odáig jutsz, már lennének.

Tehát a lényeg a motiváltság, próbáld meg minél jobbat kihozni. Nem azt mondom, hogy mindenáron kitűnőnek kell lenned, de igyekezz, és javulni fog!

2013. dec. 20. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már érettségin mindenkit átlökdösnek. Én tiszta 3 de inkább ilyen 2,7 tanuló voltam közép iskolában átlag 60-70% érettségijeim lettek. Tudom ez elég szar de neked még van időd. Bár én utólag úgy csinálnám, hogy 11 12 komolyan venni mert azok számítanak meg az érettségi.
2013. dec. 20. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A középiskola egy vicc, engem minden félévkor és év végén is megbuktattak valamiből. Sőt az érettségin is. Azóta meg van 2 kiváló minősítésű diplomám ;).
2013. dec. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!