Hogyan kedveltessem meg magam a fiúkkal?
Én a helyedben a forrásnál kezdeném a dolgot...
Min vesztetek össze? Helyre lehet e hozni? Ki hibázott? Meg tudsz e neki bocsátani?
Fiúkkal kapcsolatban beszélgess sokat kommunikálj s sugározd magadból az ellentétét annak aminek be akarnak állítani, egy idő után vissza üthet magára a terjesztőre is.
Hát igazából nem összevesztünk, csak kihűlt a barátság. Nem volt semmiféle veszekedés. Na, úgy indult, hogy nagyon jó barátnők voltunk, bejött a képbe 2 másik lány, akik elválaszthatatlan barátnők voltak. A két lány közül az egyik elkezdett velem barátkozni, és a barátnőm megsértődött, elkezdett irigykedni. Bosszúból, pedig a 2 lány közül ő a másikkal kezdett barátkozni.
Én próbálom azt sugározni, hogy én egy rendes lány vagyok, de ennek a kedves osztálytársamnak köszönhetően, nem sok esélyt látok arra, hogy valaha is szimpatizálnak velem. Van az ő társaságában 3 fiú akik tetszenek, menők, stb., de nem tudom ez fordítva mennyire igaz. Nem küldenek felém jelet. Vagy azért, mert nem kölcsönös a vonzalom, amit megértek, hiszen nem tetszhetek mindenkinek, vagy annyira be vannak tojva a válaszomtól, vagy az elutasítástól, hogy nem mernek lépni. Igazából nem tudom. Én próbálok megragadni jópár alkalmat, hogy közelebb kerüljünk, de a volt barátnőm mindig bezavar. Amikor látja, hogy beszélgetek egy fiúval az ő társaságából, mindig odaül és ellehetetleníti a helyzetet.
Először is: NE IZGULJ EZEN! Nem fogsz így élni egész életedben. Közölheted a fiùkkal(ha bátrabb vagy) hogy meg akarod ismerni őket.
VAGY!! Kérdezd meg a volt bnődet, hogy mért van ellenére annak, hogy barátkozz velük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!