Szerintetek csúnya dolog volt ez a többiekre nézve?
Tegnap az iskolában szalagavató volt, az én évfolyamom rendezte, mi is pakoltunk, elég sok széket kellett a dolog előtt is, meg késő este is miután vége lett. 22:30 körül amikor még úgy nézett ki sok pakolnivaló van, leléptem az iskolából és hazajöttem, mert az anyám írt egy sms-t, hogy itt van az iskola előtt, nem akartam nagyon megváratni. Bár még maradtam volna (nem szeretek pakolni, csak hogy a többieknek nehogy rossz véleménye legyen rólam). Ők biztos pakoltak még akik ott voltak olyan 23-23:30ig legalább.
Szóval szerintetek csúnya dolog volt a többiekre nézve, hogy pakolás közben szóltam az osztályfőnöknek, aki elengedett és hazajöttem?
Egyáltalán nem. Természetes dolog, hogy indultál haza.
Még ha tíz percre is laknál a sulitól, akkor is, ha a szüleid jönnek érted, hogy visznek haza, akkor ez van, nyilván nem fogsz vitát generálni, hogy márpedig te maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!