Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit vegyek egy lánynak,...

Mit vegyek egy lánynak, akiről jóformán semmit se tudok?

Figyelt kérdés

Mint ahogy az sok helyen lenni szokott, húztunk ajándékozós cumót az iskolában, és kihúztam egy lányt, aki meglehetősen visszahúzódó, körülbelül nem beszél senkivel, és semmit nem tudok róla. Maximum annyit, hogy informatikában penge, és hobbiból novellákat ír. Tudom, hogy kevés az információ, de én is csak ennyit tudok róla. Végzős gimnazisták vagyunk. Valakinek van értelmes ötlete?

18/F

2013. dec. 9. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Illatgyertya + édesség
2013. dec. 9. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret írni, akkor egy szép, elegáns füzet, de gondolom azok drágák.

Talán valami érdekesebb karácsonyi dísz egy kis édességgel.

2013. dec. 9. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy szép tollat, lehet golyós is, de patronos is és valami édességet mellé. Ezzel nem nagyon lehet mellélőni szerintem.
2013. dec. 9. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyertya, karácsonyi dísz, idézetes könyv, bon-bon, bögre
2013. dec. 9. 20:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Mindenhova nyomtam zöldet.
2013. dec. 9. 20:14
 6/6 anonim válasza:
Illatgyertya szerintem is jó ötlet. Plusz sztem valami ezoterikával foglalkozó könyv. A nők odavannak az ilyen dolgokért. Bár lehet a csaj ezt pont nem szereti.
2013. dec. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!