Mit rajzoljak egy magányos lánynak?
Figyelt kérdés
szóval az egyik barátnőm nagyon magányosnak érzi magát és gondoltam felviditom azzal hogy rajzolok neki valamit. Szerintetek mit lehet neki rajzolni?2013. dec. 4. 18:03
1/6 anonim válasza:
Napocskát, vijágokat, házikót és szivárvááááányt:))))
2/6 anonim válasza:
mosolygós teknősbékákat:D meg mindenféle rajzfilmfigurát:D
3/6 anonim válasza:
Nekem egy lámát rajzolt az egyik barátom amikor rossz kedvem volt. ÉLJENEK A LÁMÁK!:D Ennek az a tanulság, ha van valami dilije (pl. szereti az állatokat) biztos értékelni fogja, ha azzal kapcsolatosan rajzolsz. :)
6/6 anonim válasza:
Írj a rajz mellé egy vidám idézetet :)
„Van egy pont, ahol a kislányból nő lesz.
Egy pont, ahol legyőzöd a félelmet. Egy pont, ahol kiborulsz, egy pont, ahol már csak röhögünk mindenen.
Egy pont, ahol már nem agyalsz. Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülsz.
Egy pont, ahol az extázis kezdődik. Egy pont, ahol minden bölcsességedre szükség van, és egy másik, ahol újra kisgyerek lehetsz, ha arra vágysz.
Mindig van egy pont. „
pl nekem ez nagyon tetszik. És egy rajz mellett jól mutat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!