Nem bírnak az osztályba és emésztem magam emiatt? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretnek az osztálytársaim, vagy inkább egy lány klikk. 6-7 lány. Akik látom mindig engem néznek, lesik mikor hibázok, mikor tudnak kicikizni, vagy jól kiröhögni. Nagyon nem szeretnek, indokot nem tudok, talán ok nélkül kiszemeltek maguknak. Nem vagyok túl csendes, se hangos, kedves, segítőkész vagyok mindenkivel sokat mosolygok és még se kedvelnek. Állandóan ezen emésztem magam, hogy mit tudnék csinálni, de tényleg nem tudom.. :// valahogy hogyha kitudnám törölni a gondoltaimból.. de hogyan?? olyan rossz.. persze van aki mellettem van.. de annyira rossz.. állandóan néznek mikor hibázok.. és sunyik.. 9.-es vagyok és még mennyit kell kibírnom velük?? sulit/osztályt nem igen szeretnék váltani.. mit tehetnék?2013. dec. 5. 18:16
11/12 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az a baj hogy mosolyogsz :)
Épp ma kellett felmondanom Arany János - Epilogus versét, és abban van egy ilyen rész:
'S boldogságot irígy nélkül még ki látott?' ...
Szóval szerintem irígyek.
Nálam is van az osztályban pár ilyen személy, én a saját fegyverüket használom ellenük.
El kell hinned hogy te jobb vagy náluk, és kezeld is úgy őket.
EGY LENÉZŐ MOSOLY PONT MEGTESZI ;)
Főleg ha csajok.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen MINDENKINEK!! Nagyon aranyosak vagytok! :) Sokat segítettek a válaszok! :) Bár még jó pár ideig ki kell velük bírnom, de biztos (legalább is remélem) levegőnek fogom őket nézni. Mást nem tudok. Nagyon nehéz ez, de ha más kibírta én miért ne bírnám? Gonosz, rosszindulatú emberekkel van teli a Világ és ezekkel meg kell tanulni együtt élni, bármilyen nehéz ez. Csak azt nem értem, hogy ezek általában (nem mindegyik) okos, szép, gazdag, tehetséges lányok/emberek, akiknek mindenük meg van és nagy unalmukba csak ez maradt nekik, más emberek szekálása, csesztetése. De abban bízom, hogy az élet MINDENT visszabosszul neki, amit másokkal csinálnak, mert ha már fele olyan rosszul érzik magukat, mint ahogy az én/ hasonló helyzetbe lévők, abba már ők belefognak dögleni. Remélem, hogy nekem is az ölembe fog pottyanni valami, amivel békén fognak hagyni. De erre még várnom kell. :/Mindenkinek ment a pozitív, és még egyszer KÖSZÖNÖK SZÉPEN MINDENT!!! :DD
2013. dec. 8. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!