Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek vele?

Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki kb. másfél éve jött az osztályunkba. Ápolatlan és minden ruhája megtépett, koszos, de eleinte menőzött, hogy ők "fú, de gazdagok". Különben nagyon kedves és segítőkész... mármint lenne. Csak olyan ostoba szerencsétlen, hogy az egy első osztályosnak is fáj. A többiek folyton piszkálják és olyanokat mondanak, hogy "egy egyedi betegségben szenved, ami fertőző" "ő maga egy vírus, amit a titokban élő Hitler fejlesztett ki ellenünk". Én mindig próbálom megvédeni, de csak kiröhögnek. A háziját sosem csinálja meg, nem tanul, ezért az alapból toleráns emberek se szeretik, mert ők be akarják fejezni a 6. osztályos anyagot (7-be járunk most, és nem túlzás, hogy ott tartunk. A tanárok addig akarják erőltetni amíg lehet, de nem csak miatta). Azért is berágtak rá, mert ingyen büfézik, ami igaz is... Nem rég kiderült. hogy el akar menni, de addig is azt hallgatja, hogy a többiek miként szervezik a "végre elmegy XY" bulit.Én már próbáltam barátkozni vele, de nem ment. Rosszul érzem magam miatta... Mit tegyek, hogy legalább úgy menjen el, hogy nem bőg mikor visszaemlékszik?

2013. dec. 1. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezért van az hogy ez a társadalom mocsoktól fertőzött, és itt a mocskokat a hülye kis taknyos osztálytársaidra értem, mivel tolerancia szintjük nulla, te benned van emberség és keresed a megoldást arra hogy rájöjj miért romlott meg annak a lánynak a helyzete ha én ott élnék és én lennék a helyedben megpróbálnék elmenni ahhoz a lányhoz és kideríteni miért él és viselkedik így. A hülye kis szaros osztálytársaidnak meg tartanék egy etika órát ahol megtanulnák hogy tiszteljék embertársaikat és hogyan fogadják el a más embereket.
2013. dec. 1. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom! :)
2013. dec. 1. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyen lánnyal ugyan mért akarsz barátkozni ? Az oké szegények de hogy nemtanul mág a kiadot házifeladatát se csinálja meg bocs de áljunk meg egy szóra neki mindent szabad ? Amugy hány éves a lány ? Kitudja hova tud menni dolgozni 7 osztályal.
2013. dec. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!