Szeretnék átiratkozni a vörösmarty mihály gimnáziumba (kommunikáció vagy dráma szakra) vagy a zrínyi miklós gimnáziumába mit gondoltok melyik a jobb? Hol jobb a közösség? Melyik iskola mennyire nehéz? (4-es tanuló vagyok) Angol oktatás milyen szintű?
Figyelt kérdés
Vörösmarty Mihály vagy Zrínyi Miklós gimnázium ?2013. nov. 17. 16:41
1/5 anonim válasza:
A VMG-dráma a legjobb, ha tényleg ilyesmi témában gondolkozol és komoly terveid vannak vele!
Az oktatásról nem sokat tudok, de azt igen hogy napi 25 órás elfoglaltságot jelent fejben és fizikailag egyaránt!
2/5 A kérdező kommentje:
Én szeretek énekelni és azt mondják van is hozzá tehetségem ,de a szinészkedéshez szerintem nincs ennyi tehetségem ..meg a drámára úgy tudom nagyon nehéz bekerülni ..igy inkabb a kommunikacio mellett fogok donteni...ennyire kell tanulni? Ezt nem gondotam volna:oo
2013. nov. 17. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!