Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan sz*passam meg az...

Hogyan sz*passam meg az osztálytársam? Többi lent!

Figyelt kérdés

Ebben a tanévben jött az osztályunkba egy új lány, aki kikészít idegileg. Most vagyunk tizenegyedikesek, ez már a harmadik iskolája, mert szegény "sehová sem tud beilleszkedni". Tavasszal lesz húsz éves, én tizenhét vagyok, és kifogott magának. Próbál mindenhol beégetni engem, azt kezdte el terjeszteni rólam, hogy én vagyok az iskola krvája, meg hasonlók. Beszélni nem lehet vele, csak rángatja a válát mindenre, én ezt meg nem tűröm!

Mit csináljak vele?

2013. nov. 14. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne reagálj a viselkedésére. Nyilván mások is tudják, hogy valami nem 100-as a csajjal, tehát akármit terjeszt, úgysem hiszik el. Ha pedig mégis...nem tök mindegy? Az a fontos, hogy akiket barátaidnak tartasz, tudják az igazságot.
2013. nov. 14. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha le is írja, azt fotózd le, és a rendőrségen indíts ellene eljárást. Mert ez bűncselekmény, a jó hírnév rontása, becsületséréts, rágalmazás.
2013. nov. 14. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja, hogy te vagy az iskola k..vája, mondd neki azt, hogy már nem, mert elvette a kuncsaftokat.
2013. nov. 14. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:

ebben a korban sokat számít az élet tapasztalat, és ez bizony az ő számára hajtja a sikert.

ne szórakozz vele, mert hidd el, ki fog rajtad.

de viszont állj elé egyenesen, és mond a szemébe, amit gondolsz róla, utána hagyd ott, majd elgondolkodik ezen.

a legjobb ha sok ember előtt teszed, pl az osztályod egy része, mert így mások is szembesülnek az adott helyzettel ő pedig nem tud kifogásokat kibúvókat keresni.

2013. nov. 14. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, elmondom lépésről lépésre a metódust. Először is, le kell húznod ehhez a nadrágodat. Második lépésben előveszed a farkad. Harmadik lépésben felszólítod az illetőt, hogy kapja be. Üzenem neki, vigyázzon, nehogy félrenyeljen. Az állítólag nem jó.
2013. nov. 14. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, utolsó..:) De tényleg ez már sok, amit művel.
2013. nov. 14. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor hogyan akarod megszopatni? A melleiddel??
2013. nov. 16. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd én megszopatom, küldd hozzám. /F :)
2013. nov. 17. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!