Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is rosszul van ettől...

Más is rosszul van ettől biológia órán?

Figyelt kérdés

Ma vettük a csontokat, és arról kezdett el beszélni a tanár, hogy a csontok között ha a porcok kikopnak, akkor a 2 csont egymáson törik össze. Meg az inak, szalagok, ha elszakadnak...

Én ettől a porcos mondat után szabályosan kirázott a hideg, és rosszul lettem. Annyira nem bírtam hallgatni, igyekeztem a fülemre húzni a pulcsit, és lehajtani a fejemet, de nem sikerült mert ott állt mellettem a tanár, és mondta. Egész órán a hideg rázott ettől. Én szabályosan rosszul lettem tőle! (olyan érzés volt bennem egész órán, mint amikor elképzeled, hogy egy tanár végighúzza a körmét a táblán) Másnak nincs ilyen érzése?

2013. nov. 6. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a belektől undorodtam nagyon. Viszont amikor vidékre költöztem, megtanultam disznót vágni, aztán volt alkalmam erőt venni undoromon.
2013. nov. 8. 12:39
 12/16 A kérdező kommentje:
10/11! Majdnem elájultam. :)
2013. nov. 8. 20:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Ma is volt biosz!

Ma a törések, húzódások, zúzódások, szalagszaksdások, ficamok, és gyulladásokat vettük természetesen mindvégig a csontokkal foglalkoztunk. Mondanom sem kell, nagyon durva volt. Főleg, hogy kiselőadások voltak, és még gépet is mutattak hozzá interaktív táblán. Én rosszul voltam, de most nagyon. Szédülni kezdtem, és kapkodtam a levegőt. Már azon gondolkodtam, hogy merre ájuljak el. Balra vagy jobbra essek ki a padból ájulás közben. ráadásul, még ellenkezni sem tudtam, mert amint a padra tette, a fejemet, az ofő, szólt, hogy üljek már rendesen. (gerincferdülést is vettük) Hogy fogom túélni a biosz órákat?

2013. nov. 8. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a kommenteket,de én is rosszul vagyok ezektől.Nem bírom,ha az emberi testről van szó (szerencsérecsak izmokat meg ilyeneket veszünk most mi is).De én is egyszerűen rosszul leszek.Előző iskolámban még ilyen körbeadogatott cucc is volt,meg minden,hát én szinte elájultam,és ki kellett mennem az óráról,én ezt nem bírom...Talán ezért is lettem nagyon földrajzos....
2013. nov. 11. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,és valahogy meg majd túléled,mindig lesz valahogy,én is itt vagyok :D Kitartást mindkettőnknek,nem vesszük ezt örökké ;D Csak pozitívan :D
2013. nov. 11. 19:09
 16/16 anonim válasza:
A fogak! A fogak pusztán látványa a sírba kerget.Mit nekem eltorzult emberi arc fröcskölő vér kikopott porc nyitott agyműtét egy rossz fog látványától az ájulás szélére kerülök.Szóval megértem engem bioszon kiküldött a tanár a mosdóba mikor a fogakról volt szó.
2013. nov. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!