Más is rosszul van ettől biológia órán?
Ma vettük a csontokat, és arról kezdett el beszélni a tanár, hogy a csontok között ha a porcok kikopnak, akkor a 2 csont egymáson törik össze. Meg az inak, szalagok, ha elszakadnak...
Én ettől a porcos mondat után szabályosan kirázott a hideg, és rosszul lettem. Annyira nem bírtam hallgatni, igyekeztem a fülemre húzni a pulcsit, és lehajtani a fejemet, de nem sikerült mert ott állt mellettem a tanár, és mondta. Egész órán a hideg rázott ettől. Én szabályosan rosszul lettem tőle! (olyan érzés volt bennem egész órán, mint amikor elképzeled, hogy egy tanár végighúzza a körmét a táblán) Másnak nincs ilyen érzése?
Ma is volt biosz!
Ma a törések, húzódások, zúzódások, szalagszaksdások, ficamok, és gyulladásokat vettük természetesen mindvégig a csontokkal foglalkoztunk. Mondanom sem kell, nagyon durva volt. Főleg, hogy kiselőadások voltak, és még gépet is mutattak hozzá interaktív táblán. Én rosszul voltam, de most nagyon. Szédülni kezdtem, és kapkodtam a levegőt. Már azon gondolkodtam, hogy merre ájuljak el. Balra vagy jobbra essek ki a padból ájulás közben. ráadásul, még ellenkezni sem tudtam, mert amint a padra tette, a fejemet, az ofő, szólt, hogy üljek már rendesen. (gerincferdülést is vettük) Hogy fogom túélni a biosz órákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!