Ma vettük a csontokat, és arról kezdett el beszélni a tanár, hogy a csontok között ha a porcok kikopnak, akkor a 2 csont egymáson törik össze. Meg az inak, szalagok, ha elszakadnak...
Én ettől a porcos mondat után szabályosan kirázott a hideg, és rosszul lettem. Annyira nem bírtam hallgatni, igyekeztem a fülemre húzni a pulcsit, és lehajtani a fejemet, de nem sikerült mert ott állt mellettem a tanár, és mondta. Egész órán a hideg rázott ettől. Én szabályosan rosszul lettem tőle! (olyan érzés volt bennem egész órán, mint amikor elképzeled, hogy egy tanár végighúzza a körmét a táblán) Másnak nincs ilyen érzése?
Nekem is szokott ilyen lenni, de ettől a témától most nincs. Engem a betegségekkel lehet kikergetni a világból.
2013. nov. 6. 20:51
2/16 anonim válasza:
Huhh, nálunk ilyen nem volt, viszont a nagynéném orvos s megtaláltam a tankönyveit a padláson... Különböző betegségek képei voltak benne. Nem vagyok gyönge szívű, de a kiszáradt csecsemőknél enyhe sokkot kaptam.
Google-ban keresve anatómiához képeket (rajzolni tanulok) néha hasonló érzés. Durva dolgok vannak.
Te valamivel érzékenyebb vagy, mint én, az általad írt még elviselhető számomra, én a műtétes, durva balesetes képeket nem bírom. A vér rendben van, de a test roncsolódása, brrr.
2013. nov. 6. 20:53
3/16 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt ilyen érzésem, rám az ilyen dolgok semmi hatással nincsenek. Tőlem, nekem órákig lökhetné ezt, valószínű előbb aludnék el rajta, minthogy kirázzon tőle a hideg :)
2013. nov. 6. 21:01
4/16 anonim válasza:
Én már nem járok iskolába. Ettől még nem voltam rosszul, de a szívvel, keringéssel kapcsolatos dolgoknál igen. Jó párszor el is ájultam, mikor jöttek előadást tartani a dohányzás káros hatásairól, akkor is elájultam, ott volt a másik osztály is. Szerencsére nem cikiztek.
2013. nov. 6. 21:04
5/16 anonim válasza:
Nekünk asszem középiskolába volt osztályfőnökin hogy előadást tartott egy előadó különböző nemi betegségekről. Prezentációt is hozott hozzá, és mutogatta a gennyes farkakat meg mittomén. Én szép úriasan elővettem az uzsonna szendvicskémet és elkezdtem majszolgatni. Szóval az amit te leírtál elég kevés nekem ahhoz hogy rosszul legyek. :D
2013. nov. 6. 21:10
6/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem. Szeretem es erdekel is az ilYesmi... Am kicsit tul reagaltad ezt a sztorit -.-
2013. nov. 6. 21:19
7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Nem! Én tényleg ilyen vagyok! Ezzel, meg a kémiai képletekkel ki lehet kergetni a világból!
2013. nov. 6. 21:20
8/16 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, egyszer én is rosszul lettem általánosban biológiaórán, mikor a leukémiáról volt szó. Nem bírom a betegségeket, még hallgatni se... Oltásoknál is mindig rosszul voltam, most már csak vérvételre járok időnként, de olyankor is majdnem mindig leesik a vérnyomásom.
2013. nov. 6. 21:26
9/16 anonim válasza:
ettol konretan nem, de a betegsegek hallatan a falra tudok maszni XD
2013. nov. 7. 08:38
10/16 anonim válasza:
Ettől nekem sem, viszont mikor készültem emeltre és kutakodtam a témában találtam egy pár szép képet, ami bemutatja a csontok felépítését. Konkrétan ilyenekre gondolok:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!