Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kaphatok azért intőt, mert...

Kaphatok azért intőt, mert beszóltam valakinek?

Figyelt kérdés

Van az osztályba egy nagyon hülye csaj (Mariann),aki mindenkit leminősít az öltözéke miatt.És volt már rá példa,hogy az egyik csajnak (Natáliának) a barátnőjét is "ellopta".Ez azt jelenti pontosan,hogy másnak elcsábítja a barátnőjét.Van egy rendes csaj (Krisztina),aki tényleg rendes és jól öltözködik.Szóval ő a tesóm legjobb barátnője volt.És Mariann azért akarta legjobb barátnőnek,mert jó cuccai vannak.Aztán azt mondtam Krisztinek,h ne vesse a körmét,mert benne van a házirendben,hogy nem szabad,és akkor odavágta,hogy "és?!",meghogy mit szólok bele,h ő festi a körmét.Erre odajött Mariann védeni,meg vigasztalni,úgy,h az mondogatta,hogy ő lenne a barija akk.ő sosem mondana neki ilyeneket.Múltkor meg elkezdett szekálni 2 lányt,én meg odamentem hozzájuk és már elegem volt belőlük és azt mondtam Mariannra meg Krisztinára,hogy r*banc.Aztán beköptek az ofőnek,az ofő meg legutóbb olyanokat mondott,h ha szekál valaki valakit akk.intőt ad neki.De én csak megakartam védeni a 2 lányt,meg különben is ő azt mondta a 2 csajra,h utcai k*rvák.Tehát...De az ofő adhat azért intő,mert én azt mondtam a csajra.h r*banc?Mit csináljak most?

12/L

2013. nov. 3. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Szinte meghatódtam. Ez a sok hülyeség visszahozta a saját gyermekkoromat és az akkori legnagyobb problémáimat :D
2013. nov. 3. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt vicces volt végigolvasni :D Egyél reggel egy kis fornettis pogit és nem lesz semmi gáz.
2013. nov. 4. 04:40
 3/5 anonim ***** válasza:
:D Szerintem nem... Majd ha kérdezi az ofő mondd el hogy az a Mariann mindenkit lenéz és kioktat ,csúfol . De persze szépen fogalmazd meg hogy hihető legyen. Mondj el mindent töviről hegyire. És ha kapsz is azért a kis káromkodásért egy osztály főnökit (szerintem nem a világ vége...) legalább az az a kiscsaj is kap ;)
2013. nov. 4. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Húú ha mi minden r*bancozásért intôt kapnánk, az száz ellenôrzôbe se férne el... mond el az ofônek h az a Mariann egy fikázós g**i. Persze szebben fogalmazva.
2013. nov. 4. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok,köszi a válaszokat.
2013. nov. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!