Kaphatok azért intőt, mert beszóltam valakinek?
Van az osztályba egy nagyon hülye csaj (Mariann),aki mindenkit leminősít az öltözéke miatt.És volt már rá példa,hogy az egyik csajnak (Natáliának) a barátnőjét is "ellopta".Ez azt jelenti pontosan,hogy másnak elcsábítja a barátnőjét.Van egy rendes csaj (Krisztina),aki tényleg rendes és jól öltözködik.Szóval ő a tesóm legjobb barátnője volt.És Mariann azért akarta legjobb barátnőnek,mert jó cuccai vannak.Aztán azt mondtam Krisztinek,h ne vesse a körmét,mert benne van a házirendben,hogy nem szabad,és akkor odavágta,hogy "és?!",meghogy mit szólok bele,h ő festi a körmét.Erre odajött Mariann védeni,meg vigasztalni,úgy,h az mondogatta,hogy ő lenne a barija akk.ő sosem mondana neki ilyeneket.Múltkor meg elkezdett szekálni 2 lányt,én meg odamentem hozzájuk és már elegem volt belőlük és azt mondtam Mariannra meg Krisztinára,hogy r*banc.Aztán beköptek az ofőnek,az ofő meg legutóbb olyanokat mondott,h ha szekál valaki valakit akk.intőt ad neki.De én csak megakartam védeni a 2 lányt,meg különben is ő azt mondta a 2 csajra,h utcai k*rvák.Tehát...De az ofő adhat azért intő,mert én azt mondtam a csajra.h r*banc?Mit csináljak most?
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!