Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak a tanárommal?

Mit csináljak a tanárommal?

Figyelt kérdés

Na azóval az ven, hogy nagyon jóba vagyok egy tanárommal és mindent elmondok neki, de ha én pl: megölelem akkor azt nem tehetem nyílvánosan, mert az akkora nagy bűn. De ha egy másik valaki öleli meg az már nem baj ha látják vagy 200-an. Nem tudom mit tegyek ha nem látja senki akkor tök normális meg megölel ő is. Légyszí segítsetek.

14/L

2013. okt. 27. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aha,velem is ez van.Nem tudom mit lehet tenni,de szerintem igazából semmit.Még csak meg sem lehet kérdezni erről az illető tanárt,mert furcsán venné ki magát az ügy.
2013. okt. 27. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Ne öleld meg nyilvánosan, ha nem akarja, nehogy mások "kiskedvencnek" gondoljanak; vagy esetleg többet, valami nagyon negatívat belelássanak a kapcsolatotokba!
2013. okt. 27. 16:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom lehet hogy igazatok van. Köszike a válaszokat.

Első válaszoló átérzed akkor az érzésemet. :)

2013. okt. 28. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze,hogy átérzem!Sokszor éreztem már,amit te érzel most,és érzem is a mai napig.De ettől még imádom a matektanáromat:)

17/L

2013. okt. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!