Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek bele tartozik még...

Szerintetek bele tartozik még a normális tanár-diák kapcsolatba, ha heti 2-szer,3-szor beszélek facebookon a tanrommal (nő)? 15/L

Figyelt kérdés
Amúgy hogy köszönjek el tőle??? Gáz ha oda írnám a végére hogy puszi??
2013. okt. 27. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Én a magántanáraimmal voltam mindig ilyen jóban, szerettem velük beszélgetni.
2013. okt. 27. 14:18
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

#9: nem tudom, hogy igaz-e, de ha igaz, attól még az nem gördít akadályt a tanár-diák kommunikáció elé. Nem csak Facebook létezik.

Én az összes ilyen Facebookos tiltást kirakatmegoldásnak tartom. Persze, ne lehessen diák ismerőse tanárnak. Kirakat. Attól még simán meg is kettyintheti a diákot a fizikaszertárban, pedig nem is Facebook-ismerősök. Álszent dolog ez.

Mellesleg Svédországban szinte megszokott, hogy a tanárok már-már lebratyiznak a diákokkal.

2013. okt. 27. 14:22
 13/18 Lilikécske ***** válasza:
100%
Nekem az iskolai rendszergazda a nagyon jó barátom. Ő mondjuk nem tanár, de abban sincs semmi rossz, ha egy tanár a barátod.
2013. okt. 27. 14:25
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

"Itt Németországban épp most tiltották meg, hogy a diákok ismerősei lehessenek a tanáraiknak a FB-n."

Ez téves információ, ilyen tiltás nincs Németországban!!!

2013. okt. 27. 14:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ezt miért kell kétnaponta megkérdezni?

Amúgy ha nektek ez így jó, akkor nem gáz, de azt ODA NE ÍRD? HOGY PUSZI!

2013. okt. 27. 19:29
 16/18 schocko ***** válasza:

"Itt Németországban épp most tiltották meg, hogy a diákok ismerősei lehessenek a tanáraiknak a FB-n."

Ez téves információ, ilyen tiltás nincs Németországban!!!

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 27. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Hàny éves a tanàrod?
2013. nov. 7. 20:21
 18/18 A kérdező kommentje:
35-40között
2013. nov. 7. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!