Mit gondoltok, mit tegyek?
Irodalom órán a tanárunk többször kéri, hogy írjunk fogalmazásokat. Kiskorom óta imádok írni, egy időben úgy gondoltam, hogy majd ebből fogok megélni. A lényeg az, hogy ezeket a fogalmazásokat mindig nagy lelkesedéssel írom meg, abban a reményben, hogy begyűjtök pár dicséretet, de ehhez képest a tanár néha meg sem hallgatja, amit írtam. Amikor meg felolvashatom, nem törődik vele, egy csöppet sem értékeli, pedig az osztályból mindenkinek tetszik. A másik dolog, hogy van egy másik lány, aki talán még lelkesebb nálam, viszont minden, amit ír azt a netről szedi le, ehhez képest én mindent magamtól írok, saját tapasztalatok alapján. Ez a lány lett a tanár kis kedvence, úgy viselkedik vele, mintha maga a tökély lenne. A lány emiatt egyfolytában henceg és odavan magáért. Elfelejtettem mondani, hogy a tanárnak nagyon be kell "nyalni" és én ezt nem nagyon preferálom. Ez lehet a gond?
U.I.: Sajnálom, hogy a piti ügyeimmel untatlak titeket, de nekem tényleg fontos ez.
Honnan tudod,hogy a csaj a netről szedi?Én tényleg nem akarok rosszindulatú lenni meg minden,de ezt honnan tudod?Meg mi az,hogy "benyal"?.A csaj,hogy "nyalt" be neki?
/Am én is diák vok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!