Srácok, akiket koteleztek gyógytornára járásra! Titeket mennyire korlátoz ez az új szabály? Ha tehetnétek, változtatnátok rajta?
Szerintem ez sok mindenkit hideg zuhanyként ért. Az érdekelne, hogy titeket ez zavar? Én személyesen nem voltam ott az osztályban, amikor bejelentették, de állítólag nagy felháborodást keltett.
Nekem magamnak nem jonne rosszul, mert három éve nem sportolok semmit, és eléggé kis gebe lett belolem :D De most a saját érdekeimen túl érdeklodom.
14/L
Megkérdezhetem, hogy középsuliba jársz -e, vagy általánosba?
Én most kezdtem a 9.-et, és ha nálunk is bevezetik ezt a hülyeség, esküszöm megfejelem Hoffmant. :)
Nekem igen sok lábproblémám volt, most mégis heti 5x tesizek, nincsenek kifogások, meg kihagyások, kötelező.
Ha most még ezt is bevezetik, nem hogy időm nem marad semmire, konkrétan felállni se tudok majd reggelente.
Nyílván, ez is a gyerekekért van, véletlenül sincs mögöttes célja ennek az egésznek.
Engem nem aggaszt, rám fér, csak körülöttem mindenki ideges lesz tőle, ha szóbakerül.
Egyébként köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!