Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utál a föcitanárom! Szereintet...

Utál a föcitanárom! Szereintetek is?

Figyelt kérdés
Tavaly jött a suliba,eleinte jófejnek gondoltam nagyon köcsög!Tegnap a könyvárban tarótta az órát,mert megnéztünk egy kisfilmet a Berlini falról.Én leghátulra ültem a barátnőimmel,és az egyiktől kérdeztem valamit,de még akkor mikor nem kezdődött el az óra.Erre rámszól,hogy xy ülj el onan és fogd be a szád.Erre mondtam,hogy csak kérdeztem valamit,és akkor inkább oda ülök az asztal végéhez.Erre ő rámordít,hogy ne szórakozzak vele,és töröljem le azt az idióta vigyort a képemről(nem is vigyorogtam,max kínomba),mert őt nagyon idegesíti.Máskor is szokott bunkón beszólogatni,ha csak megszólalok egyet is az órán.Persze egy másik asztalnál végig pofáztak a film alatt,én meg szünetben szóltam egy szót,engem leordított,rájuk pedig egy szót se szólt.Pedig én nem csináltam semmit amiért utálnia kellene...

2013. okt. 16. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért nem kedvel, mert olyan tipikus kis ostoba, vihogós, bunkó lánynak tart, mint amilyen a korosztályod túlnyomó része.

A másik meg az, hogy ő nem egy egyetemi tanár, szóval nemcsak a munkahelyével van tele a micsodája, hanem még a paraszt gyerekek is az idegein lépkednek, amikor ő tesz nekik szívességet azzal, hogy próbál érdekesen megtartani egy órát, hogy tudással rendelkezhessetek, amik csak a ti érdeketek, de ehelyett, hogy jó hangulatban megtarthatná a kötelező óráit, amiért havonta silány összegű fizetést kap, a gyerekek idegronccsá teszik hálából azért, amiért nem akarja, hogy ostobák maradjatok.

2013. okt. 16. 19:22
 2/4 anonim válasza:
Melyik suli? Csak nem Érden van? :D
2013. okt. 16. 23:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Honnan tudod,hogy én hány éves vagyok?Én egyáltalán nem viselkedek úgy,mint a sok hülye tinip_csa,mert utálom mikor valaki ilyen.Én soha nem idegesítettem,vagy bármi mást sem csináltam vele,de ezért miért velem kell így viselkedni?Az,hogy még SZÜNETBEN kérdeztem valamit a barántőmtől neki miért böki a csőrét?Amúgy nem Érden van.
2013. okt. 17. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olvastad el a hozzászólásom második felét? :) A tanárok egy része már idegroncs, azért. Biztos tapasztaltad már, hogy anyukád ok nélkül ingerült volt veled miután hazajött a munkából.
2013. okt. 17. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!