Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valaki segítene farsang témában?

Valaki segítene farsang témában?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy 7-es vagyok és nálunk minden osztálynak elő kell adni valamit tavaly hatalmas égés volt az egész ezért most valami nagyon cool dolgot kéne kitalálni de eddig semmi. Szóval ötletek?!

2013. okt. 10. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Júúj végre kreatívkodhatok. Na nekem van pár ötletem. Például: beöltözhetnétek különféle rockereknek (AC/DC énekese, gitárosa, Metallica tagjai, Slayer tagjai, Saxon tagjai ésatöbbi..) és légzenélhetnétek (megy egy ütős rockszám és eljátszátok, hogy gitároztok, doboltok, énekeltek de hangszerek nélkül, csak a levegőben:D). Még viccesebb magyar sztároknak öltözni és balhézni (némelyik "celeb" elég beteg az országunkban). Egy nagyon fura ötlet: fele osztály hangyának öltözik, másik fele zsiráfnak és kergetitek egymást :D Sok értelme nincs, de én jól elnézném. Mi 5.-ban torta voltunk. Mindenki egy szelet volt és összeálltunk egy nagy kerek tortává.

mit szólsz?:D

2013. okt. 10. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy csomó videó van youtubeon. Szalagavatós vicces táncok is meg minden. keresgélj :D
2013. okt. 11. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!