Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek van a olyan tanarotok...

Nektek van a olyan tanarotok akivel joba vagytok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A régi és a mostani ofőmmel is nagyon jóba vagyok/vagyunk. Rengeteget beszélgetünk, bármikor, nagyon jó fejek :)
2014. aug. 13. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy aktuális e még a kérdés de azért válaszolok. Van egy tanárnőm akivel az elmúlt éveben nagyon érdekesen alakult a kapcsolatom. Annak ellenére, hogy hét évig tanított és szerettem is hirtelen egyszerűen megutáltam és paraszt voltam vele kb. fél évig (máig sem tudom mi történt de nagyon bánom). Aztán ez megváltozott most meg egyenesen imádom. Volt olyan, hogy este tíz-tizenegy után írt rám vagy pont én rá fb-n. tudok vele beszélgetni, osztály kiránduláson egy függő hídon pedig még a kezemet is megfogta (érthetetlen okokból rettegek a hidaktól főleg azoktól amik még mozognak is)

Egyébként nekem jóban lenni egy tanárral azt jelenti, hogy számíthatok rá, nem csak sulis problémákban, tudok vele beszélgetni általános dolgokról és hogy figyelnek rám (általában innen tudom, hogy kedvelnek pl. a rajztanárnőm óra kellős közepén elkezdett nekem pszichologizálni és azután vettem észre, hogy mintha valahogy másabb lenne a viselkedése velem szemben mint addig.)

2015. dec. 30. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Általános végén, de főleg középsuliban több is volt, főleg nők.Igaz, semelyik tanárommal se voltam kimondottan rosszban soha, de mindig volt 1-2 akivel kifejezetten jóban voltam és szetettem őket. Jelenleg egyetemen is van olyan tanárom (nő), aki mint ember nagyon szimpatikus és szívesen beszélgetnék vele kicsit kötetlenebbül, megismerkednék vele. A legtöbbről ugyan itt is elmondható, hogy kedves, szimpatikus emberek, és tanárként is jól megállják a helyüket, sőt,az említett nő nem a tanítási stílusában jeleskedik, de emberileg valamiért rendkívűl jó fejnek tűnik (legalábbis számomra). Csak az a baj, hogy itt már nincs annyira mód a kötetlenebb, személyesebb beszélgetésre, mint középsuliba, csak akkor ha valaki az adott tantárgyból remekel, és ezáltal plusz feladatokat vállal. (Tdk stb. ugye

..)

2017. ápr. 5. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy 23/L
2017. ápr. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!