Emiatt nem hiheti azt egy iskolatársam akivel gyakran egy buszon utazok, hogy követni akarom?
Egy iskolatárs aki a szomszéd településen lakik, egy iskolába járok vele. Nem beszélgettem még vele semennyit, köszönni se szoktunk egymásnak, csak egy iskolába járok vele, tudja azt ő is.
Reggel általában vele egy útvonalon megyek az iskola felé, a legrövidebb útvonalon, így gyakran megyek előtte valamennyivel, vagy mögötte, vagy az út másik oldalán lévő járdán.
Emiatt, hogy gyakran azon az útvonalon megyek, amin ő, nem hiheti azt, hogy azért megyek ott, mert őt akarom követni?
(Persze nem követem, az elég homokos dolog lenne, mert én is fiú vagyok meg ő is)
Ez most komoly? Szerinted cikk-cakkban kellene menned, mert az az ő útja, vagy mi?
Ne nevettesd már ki magad...
Mióta vannak ilyen fura gondolataid?
Egy busszal mentek, ugyanott szálltok le, ugyanoda mentek, igen, ebből egyértelműen következik, hogy direkt őt követed, főleg, amikor előtte haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!