Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van jogom, hogy ilyet kerjek...

Van jogom, hogy ilyet kerjek egy tanártól? 15/l

Figyelt kérdés

Most vagyok 9.es és nem nagyon értem a matekot, hiába atneztem , olvazsgattam akkor sem megy..

Kerhetek olyat a matek tanáromtol, hogy magyarázza el nekem??

2013. szept. 26. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
abból most írtunk dogát... 5ös lett... írj pm et ha gondolod h mit kellene elmagyarázni.. szeretek segíteni az embereknek
2013. szept. 26. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ezek a legkönnyebb anyagok.

Szerintem szükséged lesz valakire aki korepetál téged, mert ha már ez se megy akkor később csak rosszabb lesz, de van egy jó hírem! A halmazok nagy valószínűséggel benne lesznek érettségiben szóval ezekkel még jól is jársz. Neten nézegesd ott is fent vannak ezek, egész jól le vannak írva én onnan tanultam.

2013. szept. 26. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem voltam túl nagy matekos soha, meg kicsit tróger is voltam, nem igazán foglalkoztam vele, de arra emlékszek, hogy a halmazos témából írtam az első és utolsó középiskolai matek ötösömet :D

Tényleg gondok lehetnek majd ha már ez sem megy.

2013. szept. 27. 04:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát egy próbát megér, vagy igent mond, vagy nem, a szabadidejében nem köteles tanítani téged. Szerintem ha az osztálytársaid sem értik, akkor célszerűbb lenne együtt kérni, ugyan órai keretbe nem fog beleférni, mert a többi anyaggal is haladni kell, de lehet, hogy egy órán kívüli időpontban hajlandó korrepetálást tartani. De miután ezt nem fizetik meg neki, nem várható el.

De ez valóban egy elég egyszerű anyag, vagy a tanárotok nagyon rossz (ha kb mindenki bukásra áll, akkor elvileg lehet kérni, hogy váltsák le, gyakorlatilag ez persze a legtöbb suliban nem kivitelezhető, mi az angoltanárt akartuk lecserélni anno, de sajnos maradt xD), vagy egyéb korrepetálásra lesz szükséged. Beszélj a szüleiddel, sokan vállalnak korrepetálást megfizethető áron, mivel kötelező érettségi tárgyról van szó, lehet érdemes lenne beleinvesztálni. (ha olyan városban laksz, ahol van tanárszakos egyetem, akkor szerencsés helyzetben vagy, a hallgatók olcsón vállalják, és még pedagógiai képzettségük is van valamennyi.) :) Vagy esetleg kérdezd emg tőle, mennyiért vállalná a tanárod a korrepetálást (hajlamosak olyan összeget mondani, hogy minden jóérzésű szülő dob egy hátast :D)

2013. szept. 27. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!